Veckan som gått

Nemen hallå där! Vad har jag haft för mig den senaste veckan då? Jo under midsommarhelgen var jag kattvakt åt Viktors gulliga katter.

Två gånger om dagen cyklade jag till de hungriga katterna, tur att vi bor så nära, tar mig bara fem minuter att trampa dit.

På midsommar grilla jag på mina bakgård med Matilda och Sofia. Blev en nykter och tidig midsommar i år som slutade med te på min balkong.

En sommarfrulle. Chiapudding, en surdegsskiva med pocherat ägg och basilika, ett glas hembryggd rabarber kombucha och en kopp kaffe, svart som natten.

Dagen efter undra Isa om jag hade lust för spontanhäng. Det hade jag! Så jag slängde ihop en sommarfräsch alkoholfri drink och tog fram chips som jag duka fram på balkongen.

Sen satt vi där och babbla på och uppdatera om vad som händer i livet just nu.

Sicken pingla va!!

Lilla jag och lille tjockisen. Han var inlagd för operation nu i veckan mitt lilla hjärtegull. Så nu är det smärtstillande och specialfoder som gäller ett tag framöver.

Gosat lite mer med Viktors katter. Riktiga myspluppar alla tre!

En kväll när jag var trött och hungrig unna jag mig att få beställa hem mat. Var så himla varmt så kändes mest rimligt att äta något kallt. Fick bli en risbowl med tofu, picklade grönsaker, avokado, sesamdressing och annat smarrigt. Lite väl mycket sjögräs för min personliga smak dock.

I onsdags hade Matilda ledig dag från jobbet och termometern visa på 30 grader. Så vi packa ihop en lunchpicknick och möttes upp och bada i Kristineberg. På kvällen grillade vi på min gård igen.

Äger nu äntligen denna underbara fåtölj!! Sitter där mest hela tin nu! Tog till och med en nap i den idag, var lite trött efter väldigt få timmar sömn inatt. Men vad gör det när en är på bubblande glatt humör ändå.

Mitt hjärtegryn gosade i fåtöljen ett tag. Sen kom protesterna.

Vi kallar honom för Mr Grumpy av en anledning.

Idag fem minuter efter jag kommit innanför dörren damp denna ner i brevlådan. Varit sugen på att testa ett tag och nu hade min standardhyvel blivit slö och då blev detta mer prisvärt. Har jag någonsin varit så taggad som nu på att raka mig? Tror fan inte det, knäppt att bli det. Jaja. Inte sponsrad eller nåt, hade gärna blivit det dock! Så Estrid se hit, haha.

  • Mitt liv

Gillar

Kommentarer

Jonna,
Så fina katter! Jag hade en perserkatt när jag var liten som älskade att ligga runt nacken på mig. Världens bästa katt. <3
grandconstruction.se/