Vecka tjugotvå

Sandra gjorde en gullig intervju med sig själv förra veckan så jag snodde frågorna rakt av. (ps! håller fortfarande på att bli kompis med nouw och lyckas inte hitta vad jag kan ändra mellanrum i texten... blir så himla långt avstånd mellan fråga och svar ju, testat att ändra radavstånd i designen, hjälpte inte, blev bara för tight med resten, och händer inget när jag ändrar på marginaler där en skriver inlägg.) OKEJ LÄS INLÄGGET NU OCH HJÄLP MIG I KOMMENTARERNA OM NI VET, oj förlåt caps...

Hej.

Halloj!


Hur ser de närmaste dagar ut för dig då?

Ja ni, blir nog en del plugg. Detta är sista veckan på mitt folkis år. Vad hände?? Det ända som vi har nästa vecka är visning av slutprojektet och kanske någon form av avslutning. Knas.

Men vadå har du absolut inga planer?

Jodå! Ska också podda med Matilda, fira pappa som fyller år, hänga lite mer i Ektorp hos Matilda och träffa Sofia däremellan också!


Något särskilt som händer jobbmässigt?

Nee, men behöver ju hitta ett sommarjobb nu…

Ska du träffa nån rolig kompis?

Spikat med Matilda och Sofia. Solina med troligen.


Vad ska du laga för mat?

Otroligt nyfiken på att laga detta får se om jag gör det! Annars lagar jag ju generellt mest en väldans massa pasta.

Ska du hämta ut nåt paket på posten?

Får hem ett paket idag faktiskt! Ett par sneakers för sommarn. Hitta dem på adidas outlet och hade dessutom studentrabatt på rean så knep dem för mindre än 400 vilket är halva priset!!


Vad är det absolut bästa som skulle kunna hända?

Försommarkänslorna som kom i fredags kan gärna få komma tillbaka och hålla i sig.

Och värsta?

Säger nog som Sandra, snö. Något som är det värsta som redan händer är att det är sista CSN som kommer idag och bara halva dessutom… Med andra ord inget surfers för mig om jag inte får någon annan inkomst. Känns bra… Har ju såklart vetat om detta men irriterande ändå!!


Säg ett kul skämt.

Nah, har inget på lager.


Senaste meme då?

Okej, den var kul. Men jag hoppas du levererar roligare inlägg än så här resterande dagarna av vecka 22.

Ska försöka!

Gillar

Kommentarer