Välkommen till min nya blogg!

Nemen hej hemskt mycket hej! Efter tio år på blogg.se har jag nu bestämt mig för att flytta över hit till nouw! Kan vara lite tekniska strul nu med att flytta över mitt domän, just nu verkar det till exempel inte alls gå att komma åt min blogg på blogg.se, och har även mailat deras kundservice angående att få över mitt arkiv hit så hoppas att det ska gå och lösa! Har även flyttat över min följarskara på bloglovin så förhoppningsvis ska allt sånt där tekniskt vara löst snart! Men nog med tekniksnack!

Kanske blir det lite nya läsare nu också, hoppas jag! Så vem är jag? Jo Emelie var namnet på mig, en 22 åring (snart 23, viktig detalj😉) som bor i Stockholm! I dagsläget pluggar jag grafisk design på en folkhögskola, ofrivilligt på distans i och med Corona och förra veckan skickades mina arbetsprover till Beckmans in, så nu håller vi alla tummar och tår för mig! Jag är en jävel på att laga mat, det är inte något jag är sen att skryta med. Annars då? Jag har en podcast med mina kära vän Matilda, vi släpper nytt avsnitt varje söndag. Prenumerera gärna! Typ vuxna heter vi. Det är mest med henne jag hänger i dessa tider också, studentkorridoren hon bor i är nu mera kallat min andra hem och jag är lika igenkänd som dem som faktiskt bor där, haha.

Här kommer ni helt enkelt få följa med i min vardag, vad som händer i mitt liv. Jag gillar att sprida glädje men tycker också det är viktigt att ibland prata om vad som är viktigt och kanske inte alltid det roligaste, som psykisk ohälsa och politik. Ni kommer få bli frälsta av mina goda recept och få lite roliga videos då och då. Ja, min lille plattform är väl lite som en gott och blandat påse. Det finns något för de flesta!

Hoppas ni stannar kvar och vill hänga med mig här! PUSS

  • Mitt liv

Gillar

Kommentarer