Vad jag hade på mig måndag till fredag

Tänkte att ta och visa er vad jag hade på mig förra veckans vardagar.

På måndagen strosa jag runt i mjukiskläder under förmiddagen. Byxorna från ASOS, tisha fre Zara och tjocktröja från Monki. En scarf i håret som jag hade runt halsen som bebis. Så vet inte vart den kommer ifrån faktiskt.

Men sen svedde jag om efter en dusch, sminka mig lite. Satte på mig denna fabulösa blus jag knep för 99 pix på Emmaus. Byxorna kommer från Monki.

Ajajaj, kände mig så snygg förra måndagen. Nya succéblusen!

På tisdagen vart det vintagefynd outfit. Klänning från Beyond Retro och kofta från Myrorna.

Sen kom onsdagen, och jag var röd. Passande sådär på mensveckan. Så då vet ni varför jag ser så sammanbiten ut, kul med mensvärk haha. Hela outfiten kommer från Monki.

Sen kom torsdagen. Topp och byxor (även scrunchin) från Monki och koftan känner ni ju igen från tisdagen.

FREDAG! Var oppep på plugg men desto mer pepp på helg. Och hade ju mitt kaffe, så lyckades ändå få en del gjort! Byxorna, ja dem såg ni ju i måndagspluggoutfiten (långt ord, kanske inte ens grammatiskt korrekt.) Toppen är från Monki men har blivit avklippt och färgad efter ett fläckmissöde. Scarfen är från lush, en får ju presenter inslagna i sjalar där!

På kvällen vankades det häng hos Matilda. Det var försommarkänslor i luften. Kjol från H&M åkte på, blus från Uniqlos Marimekko kollektion, jacka och solglajjor från (ja ni gissa rätt) Monki (outfiten sponsras av Matildas kvarglömda pastatallrik.)

  • Kläder

Gillar

Kommentarer

Jonna,
Åh älskar den röda kjolen!
grandconstruction.se/
juniflickan
juniflickan,
Det är byxor faktiskt, men visst är de underbara!!😁
nouw.com/juniflickan