Sommarlov och sol

I måndags hade vi redovisning av slutprojektet. Fick moralt stöd av min tjocka katt. Vi har fått skäll av veterinären nu att han måste bantas. Oups. Vi försöker i alla fall! På slutarbetet fick jag däremot så himla fin feedback från både klassen och min lärare, blev blödig!

Glad onsdag hörrni! Igår var jag på sånt där strålande humör med en lushmask i ansiktet.

Har också hunnit med ett premiärdopp. Det var ren lycka det. Vattnet var uppfriskande ;))

Var förbi skolan och hämtade upp grejer. Första gången sen mars som jag var där. Kändes märkligt. Efter gick vi sex stycken som dök upp och åt lunch i Vasaparken. Efter några öl på en uteservering i solen lagade jag svamp och sparrisrisotto till middag i mitt andra hem, Ektorp. Förtärdes med den otroliga trion Matilda, Filip och André.

För er som inte följt med sen blogg.se tiden så fick jag alltså ”pris” på julavslutningen på min folkhögskola för jag var eleven med högst närvaro. Hela 100%, denna termin var jag inte riktigt lika duktig men kom ifall upp i 99% haha.

Efter den virtuella avslutningen köpte jag jordgubbar på slussentorget och satte mig på bussen till Ektorp igen. Jag och Matilda laga en somrig sallad med bulgur, halloumi, bladspenat och jordgubbar med en yoghurtsås till. Sen åt vi resten av gubbarna med vaniljglass, kolasås och maränger som blivit kvar från senaste glasskalaset vi hade, vi spela gitarr och sjöng. Fin eftermiddag det blev. Nu har jag sommarlov!! Eller ja ska ju jobba hela sommarn, men ledig fram till på söndag nu och sen så är det ju inte som jag kan leka sommarlov när jag inte jobbar i Stockholm heller.

  • Mitt liv

Gillar

Kommentarer

Elin,
Härligt med sommarlov!
erlokalvard.se/
juniflickan
juniflickan,
Helt underbart!!😍
nouw.com/juniflickan