Det ni inte fick se

Hallå eller! När en inte bloggat ordentligt på ett tag får en väl ta ikapp det och visa vad som hänt i sitt liv? Eller vad säger ni?

Jag har bland annat käkat frukost med Hong på Pom och Flora. Var jobbig och specialbeställde "vegan" mackan utan jalapeno och med ett ägg istället. Så det blev inte så vegansk. Drack juice till det. Gotteligott.

Också hängt hos Matilda. Suprise. Druckit Cava, ätit glass.

En fågel flög in på min systers rum??? Trodde hon glömt stänga av snitt alarm, men icke! Det var en fågel som flaxa runt där inne.

Har också träffat mina grabbar och käkat finmiddag på Nytorget 6. Sen blev det en ölrunda. Stod och frukta för mitt liv bakom William på en voi när vi skulle ta oss till en bar från söder till gamla stan. På tolvslaget satt vi på Viktors bakgård och drack rosé och så satte de på "happy birthday to you" mina gullisar <3

Morgonen efter fick jag frukost på sängen av mina föräldrar.

Och ett lyxigt litet matkit med goda grejer. Saffranshonung, tryffelsalt, en vaniljstång, kolor från pärlans till exempel. Fick också ett bidrag till fåtöljen jag suktat efter så länge. I sommar blir den min!

Jumme gömmer sig gärna under omslagspappret. Skojsigt för en katt tydligen.

När jag ätit min frukost bytte jag om och promenera i solen mot Patric för att bli fin i håret! Han hade också fyllt år nyligen så gullig som jag är köpte jag med mig en liten present.

Vi toppade bara eftersom jag sparar ut och så la han in en intensivinpackning som fortfarande tre hårtvättar och två bad senare hållit mitt hår mjukt. Fina lockar fick jag med!

Träffade Matilda med under dagen, men tog bara analoga bilder då så dem får ni se en annan dag! Men väl hemma efter vi skålat i bubbel på balkongen så serverades jag en smarrig tapas middag. Mycket gott på tallriken som fylldes på i omgångar.

Dessert blev det med! Knäckbåtar med glass till. Bra födelsedagsmiddag!

Också hälsat på min kusin på hennes jobb. Första gången sen pandemin bröt ut. Sjukt.

Såhär sommarfin var jag igår i en klänning jag fick av Sofia i födelsedagspresent. Blev en väldigt, väldigt (!!) bra torsdag. Men den håller jag för mig själv än så länge.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229