Det fina livet

Förra veckan träffa jag dessa goa vänner. Jag och Natalia åt lunch vid nytorget medan Hong kolla om hon hade antikroppar mot Corona. Borde kanske göra det själv. Sen möttes vi upp för en fika på en uteservering vid medeltidsmuseet. Det var mysigt!

På kvällen gjordes egen svampfylld pasta med tomatsås. Sommarvärmen var tillbaka så allt plockades ner i en picknickkorg och så tog vi med med den upp till Ivarlos och njöt av middagen där.

Hade några vänner över en fredagkväll. Vi spela uno, drack cava och läsk.

Det dansades tango också. Fin kväll.

Kvällen därpå fråga Solina om jag ville ses och bada när hon slutat jobba, det ville jag! Vi köpte chips och promenera bort till en brygga vid Årstaviken. Blev splashade av vatten av barn som skulle testa alla möjliga hopp precis där vi satt... Jaja lägger en sig vid kanten får en väl skylla sig själv antar jag.

Solle fega dock ur på badet, så fick bada själv. Vattnet var skönt. Men hon vägra att tro på termometern i vattnet som visa på 24 grader.

På söndagen fyllde Sofia år så vi samlades ett gäng i vitan för att fira henne.

Sommarkvällarna ska en försöka ta vara på! Snart är det mörkt, kallt och förjävligt igen.

Igårkväll var jag på fotografiska. De har erbjudande om att gå två för priset av en just nu, tips tips! Bra utställningar också.

Sen cykla vi hem i solnedgången. Livet är rätt så jävla fint just nu ändå.

  • Mitt liv

Gillar

Kommentarer

Lotta,
Vilka vänner du har! Ser mysigt ut
kristallrent.nu
Stefan,
Har du recept på den där svampfyllda pastan?
stadstak.se/