Dagarna som gått

Glad fredag var jag på väg att skriva, men det är ju lördag! Dagarna flyter ihop mycket nu i slutet på terminen av ofrivilliga distansstudier, sommarkännslor och slutspurten av pluggandet. Men på måndag kommer allt vara inlämnat och jag kan slappna av, då är det bara avslutningsmoment kvar. Har också fått sommarjobb. Så skönt, nu kan jag andas ut! Kommer jobba extra under juni och deltid i juli på ett café/glassbar på söder, sommardröm ju! Vad har jag haft för mig annars?

I tisdags premiärbadade, inte jag, men Matilda! När jag såg lyckan i hennes ögon ångrade jag djupt att jag inte tagit med mig badkläder själv, men jag släpade ju på poddmicken och sticklingar till gänget i Ektorp, orkade inte en tredje väska. Poddavsnittet vi spelade in då är nog vårt bästa hittills! Imorgon kan ni höra det!

På onsdagen fyllde pappa år och jag höll i en alkoholfri ölprovning som överraskningsmoment.

De ljusa vart favoriterna! Rekommenderar!! Konx från omnipollo för den som vill ha en somrig lite sötsyrlig öl (utan att det är en suröl eller blir sliskig) och Mikeller för den som gillar pale ale. Mums. De andra två avråder jag dock ifrån. Nanny state smakade vattnigt och stouten som ett askfat.

Nått som smakade gott däremot var dessa bubbeldrinkar jag gjorde igår. Men ska perfekta receptet innan det kommer upp här! Behövs läggas till ingredienser och mängd av dem!

Igår var det också varmt och vi käkade middagen utomhus. Drack bubbeldrinkarna och vin. Sen flytta vi in och åt marängsviss. Mys!

Starta denna lördag i sängen med kaffet i en muminmugg och ett avsnitt av the 100. Sista säsongen har ju börjat nu. Om Bellarke inte sker kommer jag stämma manusförfattarna säger jag bara. Har ju för sjutton väntat på detta sen andra säsongen.

Fick mig också ett gott skratt åt Lauras dröm. Men det var allt var denna gång!

  • Mitt liv

Gillar

Kommentarer