Måndag den andra mars

Gla måndag på er! Nu kör vi på ett webcam inlägg á la ... ja när det nu var trendigt? Bekvämt är det i alla fall när en vill uppdatera i stunden. Idag var första dagen tillbaka till skolan efter lovet men det kändes skönt! Det var förvisso kaos med tunnelbanan, så till slut gav jag upp och sprang till bussen istället, hamna bredvid en manspreadare, suck, våra lärare var sjuka och vi var fem i klassen på plats. Men men. Jag fick saker gjort i alla fall. Och åt god lunch med en klasskompis på Lao Lao efter. Lite besviken att det var exakt samma som sist dock när det står annorlunda på menyn för dagens lunch??
Skaffa mig ett miniträd på Ikea för några veckor sen och det lever fortfarande. Helt otroligt! Hur länge tror ni jag kommer lyckas hålla det vid liv? Har suttit och finslipat på mitt manus till skolprojektet. Ska filma det sista (förhoppningsvis, om vi hinner med allt) imorrn. Gjort en grovklippning av första scenen, upptäckte att den blev lite längre än jag trodde. Men det är positivt. Tror det kommer bli bra. Även om ljudet inte blir som förväntat i första scenen ;)
Juste där är tvättpåsen med rena kläder kvar som jag sa att jag skulle sortera och vika. Oups. Glömde visst bort den. Kör lite på "jag gör det imorgon" taktiken. Nu ska jag fortsätta skissa på mitt arbetsprov. Puss och hej!