Klättrar på väggarna

Dag tre av distansplugg och jag klättrar redan på väggarna. Tänk om det blir såhär terminen ut. Jag hoppas verkligen inte det. Men det kanske är det jag måste börja försöka ställa in mig på. Känns så himla sorgligt bara. Som en dålig dröm jag väntar på att vakna från. Som en sjuk dystopi. Hej hopp, oj där åkte offerkoftan på. Men en måste väl få klaga lite även om det finns många som drabbas så mycket mer än jag. Tycker det är så himla svårt med disciplinen nu på distans. Det är toppen att vi kommer ha ett litet livestream möte hela klassen med lärarna varje morgon nu men just nu känns allt väldigt trist och grått. Men det är klart att det kommer bli bra till slut. Förhoppningsvis snarare än senare.
Okej en sak som är mysig med distansstudier är att kunna plugga och dricka rödvin tillsammans med Matilda en måndag eftermiddag. Lite kul måste en ju få ha i det tråkiga!
 
Hur mår ni? Känner ni oro? Jag hoppas ni mår bra och är friska! Glöm inte att tvätta händerna noga!! Men det ska en ju alltid göra i och för sig.
Ewe

You're not alone, klättrar också på väggarna efter drygt en veckas jobbande hemifrån :P Hang in there! Försöker trösta mig med att ju bättre vi är på att följa rekommendationerna från FHM, desto snabbare kommer vi ur den här skiten... :)

Svar: förståeligt! försöker att komma ut i världen och det som går att göra utan att ta "onödiga risker" ... Hoppas verkligen det, hoppas detta inte blir långvarigt...
Emelie Westlander

Ajli Müller

Jag är jätteorolig, har redan fått arbetstiden reducerad med 10 h per vecka och känner att varsel (är sist in men har jobbat sedan januari 2019) eller konkurs är jääääävligt nära nu...

Svar: Åh, fy vad jobbigt!! Håller tummarna att du får behålla ditt jobb!
Emelie Westlander

Matilda

Haha, älskar bilden!

Svar: Jag med😘
Emelie Westlander

Anna

Själv tycker jag det är rätt skönt att sitta hemma och plugga. Man kan slappna av lite mer.

Svar: Åh önskar att jag kunde känna så men jag blir bara rastlös och distraherad av saker runt omkring mig...
Emelie Westlander