Dålig självkänsla, arbetsprover och filmskapande

Hola! Igår var det föreställning på scala och det blev en succé! Skratten ekade ut till baren där jag stod kvar vid merchen och i slutet var det jubel och applåder. Inte så konstigt Katrin är otrolig. Blev en bärs efter.
Annars då, sitter och skissar på arbetsprovet till Beckmans. Växer långsamt fram. Men det får ta sin tid, så länge jag är klar innan deadline, och den är om lite mer än två månader så det ska jag ju klara!
Vi är i sluttampen av filmprojektet nu. Jag har tre olika grovutkast och kommer nog finslipa på det sista. Förvisso den kortaste varianten men kvantitet framför kvalité osv. Vart på så märkligt humör de första dagarna denna vecka. Men självkänslan har liksom varit i botten och jag har gått runt och känt mig så himla osäker på ALLT. BLÄK. Vet inte om det är någon pre-PMS eller nått. Känns lite bättre idag i alla fall.
Märkte att det blivit en avbokning i tvättstugan med. Så den knep jag på dirren. Har dock bara två timmar på mig så har ställt timern på minuten jag behöver springa ner och lägga tvätt i torktumlare och torkskåp och resten i maskin. Eller ja springa och springa. Åker ju hiss till källarplan. Är nog inte katastrof heller om lite grejer går över tid i torkskåp och torktumlare. OJ EMELIE INTRESSANT ATT PRATA OM TVÄTT. Hejsvejs, nu checkar jag ut för idag!