Uteserveringar, kompishäng och intervjuad av BBC

Hörrni det var ett bra tag sen jag gjorde en redig vardagsupdate med bilder från vad jag gjort på sistone. Dagarna liksom flyter ihop lite just nu. Har inte lika mycket tidsuppfattning längre. Vi börjar att hoppa tillbaka två och en halv vecka. Innan corona paniken brutit ut totalt. När jag fortfarande gick till skolan som vanligt och Katrins föreställning än inte blivit framflyttad. När hopplösheten inte riktigt nått mig själv än sittandes på en uteservering med fina vänner med god mat och mycket skratt och kalla fingrar. Obs, menar inte att jag är totalt uppgiven såklart, det kommer ju en tid efter corona med. Men nu pratar vi om något annat ett litet tag i alla fall!
Briska hade släpp för en ny cider och en kunde boka bord på kavalleriet som hade fixat en mysig uteservering. Med värmelampor och filtar.
Jag tog polenta och jordärtskockssoppa. Polentan var godast! Alltså riktigt jävla god.
Skål! Cidern var god men smaka mer persika än riesling.
Moa var med också! Vi värmde oss med varsin kopp te efter lunchen.
Goa vänner jag har ändå. Uppskattar dem så jävla mycket! Faktiskt lätt att glömma bort vad en har ibland, viktigt att påminna sig själv om det!
En annan dag var jag hembjuden på pannkaksfrulle hos Matilda. De var fyllda med nutella. Mmmmm. Vi åt dem med bär, grädde och banan på och drack kaffe och morotsjuice. Det var en trevlig helgmorgon det!
En annan dag träffa jag kloka Isa på en fika.
Har också hängt med dessa underbara.
Och färgat Hongs hår och ätit tacos. Kul att leka frisör tycker jag!
Och så kanske ni känner igen köksbordet där va. Yup var hemma hos Matilda igen på pluggdejt. Blev bjuden på linsbolognese till lunch. Gott vare. Lassa på en rejäl portion.
När eftermiddagen börja bli lite sen hällde Matilda upp varsitt glas rödvin. Trevligt ändå. Att dricka rödvin och plugga.
En annan helgförmiddag bjöd Hong på brunch. Hon fyllde nämligen år.
Solen värmde oss skönt genom fönstret.
Och Soffan var gullig. Tog dock inga fler bilder denna förmiddag.
Nu får jag väl ta upp coronan igen då. Blev intervjuad av BBC när jag, Matilda och Liv drack fredagsbubbel på folkbarens uteservering. Knäppt.
En sista nämning (är det ett ord? vet ej. får kanske skäll av Matilda annars haha) av coronan i detta inlägg. Försöker att få någon form av struktur även när jag pluggar hemifrån och har skrivit mitt schema och bygger upp som skoldagen skulle varit i skolan tidsmässigt. Sen kanske jag inte följer detta slaviskt men så gott som.
Träffa Adrian i helgen med. Han är hemma från Milano i och med, ja ni gissa det, corona (whoops nu nämnde jag det visst igen.) Jag är glad att ha honom hemma förstås men hoppas för hans skull att det inte dröjer så länge innan han kan återvända.
Imorse vakna jag lite tidigare och ställde mig därför och baka morotsfrallor. De blev riktigt goda!! Recept utlovas. (Den otåliga kommer kunna se receptet redan någon gång under eftermiddagen/kvällen på min instastory.) Men nu ska jag ta mig en liten promenad medan solen fortfarande skiner, ta hand om er!