Ute i blåst och med mina fina vänner

Hej hallå. Andra gången gillt. Skrev detta inlägg från mobilen först men så krascha appen och inlägget försvann. Kul kul... Jag som var så nöjd med hur orden formulerades i det. Hade bara en mening kvar innan jag skulle trycka på publicera. Jaja what to do. Får försöka igen här och nu, från datorn denna gång, men det blir ju inte riktigt samma.
Igår tog jag och mamma tunnelbanan till Liljeholmen och en långpromenad därifrån längs vattnet till Hägersten. Det blåste rejält och jag blev rätt nedkyld trots att jag hade min nya favorit polotröja. Men till slut kom vi in i värmen på café uddvillan. Beställde i fika disken och slog oss ner vid ett bord vid fönstret med utblick över vattnet.
"Där brukade vi sitta"
   sa mamma och peka på ett långbord mitt i rummet. Hon brukade komma hit ofta när hon var föräldraledig med mig med mammagruppen. De brukade tydligen ha väldigt god soppa här då minns hon.
Men igår vart det ingen soppa. Men pannkakor med grädde och jordgubbssylt är gott det med. Och en kladdkaka som jag aldrig orka äta upp. Ett x antal koppar krusbärste hällde jag i mig med för att tina upp.
När fikat var uppätet (eller åtminstone pannkakorna) och kopparna lika tomma som cafét så gick vi ut i kylan igen just som solen gick ned. Var en till sådan magisk rosa solnedgång som på nyårsdagen. Läste dock någonstans att det beror på gifterna som är kvar i luften från fyrverkerierna på nyår. Det känns ju mindre kul.
Ett slag senare vart jag omfamnad av dessa fantastiska personer. Vi dukade upp ett fikabord med te, kaffe, varma kanelbullar, chips, kex, inlagda persikor och smält choklad. Ett udda men otroligt fikabord om ni frågar mig.
Hittade också detta gulliga från där allt börja. Tänk om vi då vetat att vi än idag skulle hänga ihop.
Här försöker Minna förklara något tror jag. Jag minns inte vad, men det gjordes i alla fall med inlevelse som ni kan se.
Astrid låg på rygg och bläddra i böcker.
Gjorde hon inte det klia hon Solina i håret. Jag och Moa ockuperade soffan.
Fyyy vad jag tycker om dem mycket!! Helt plötsligt hade klockan passerat nio och vi förstod ingenting. Hur hade klockan hunnit bli så mycket?
Idag har varit en latdag. Har slökollat på youtubeklipp. Gjort dag ett av yoga med Adriene. Mådde så bra när jag var igång med detta förra året så vill försöka hålla i det nu. Mådde bra i själen av det och kände mig rörlig i kroppen. Lagade asiatiskt till lunch till mig och föräldrarna och så har jag och mamma spelat klimatspelet. Ett kul sätt att lära sig om våra mindre roliga utsläpp.