Två knäppa tankar

Slås ni ibland av tanken att "tänk att just jag finns"? Jag kan göra det ibland. Typ mitt i en konversation med en vän att liksom hallå! Jag är en människa och en individ som kan tänka och agera. Att jag sitter här och gör ljud ur min mun och är medveten om min omgivning. Liksom det är rätt coolt egentligen att just JAG kom till världen, att just NI finns. Eller ja Donald Trump och Jimmie Åkesson med fler behöver inte ta åt sig av det påståendet. (null)Slogs också av tanken här om kvällen när jag lagt mig på kudden och skulle sova hur knäppt det är att människan behöver sömn. Hallå fatta hur många timmar om dagen, veckan, månaden, året, livet vi går miste om för att vi behöver sova!! Missförstå mig rätt. Det är asgött att lägga sig och sova efter en lång dag. Eller bara när en vill komma bort från ångesten ett tag. Men känner att det hade varit rätt chill att aldrig behöva sova med. Eller hade folk blivit mer stressade och utbrända? Då kanske arbetsdagar hade blivit längre? Eller näh vi säger att vi hade varit mer lediga istället.


Jaja det var bara lite trams flams i mitt huvud.

Ajli Müller

Jag tänker ofta på det märkliga i min existens. Allas existens. Och jag tänker också mycket på vad som händer efter existensen tar slut. Hur tragiskt det skulle vara att vara död. Orka.

Svar: Jamen visst! Jag tror tyvärr inte på något liv efter döden vilket känns rätt deppigt. Jag tror att när en är död, så är en död, borta, det är slut. Men det är en våndans tanke att tänka på allas människor existens och varför just precis de människorna lever på denna jord...
Emelie Westlander

Ajli Müller

jag håller med, det är därför jag är starkt emot döden. Vill inte att existensen ska ta slut och bli ingentinget liksom... inte för att man lider av det, eftersom det inte finns någon "man" kvar som kan lida, men det är så fan tragiskt.

Svar: Ja rätt deppig tanke... vi får försöka ta vara på de finare stunderna i livet istället ;) (oj cringe på klyschan)
Emelie Westlander