Två filmer till filmmyset

Har den senaste veckan sett två mysiga filmer jag tänkte att ni kunde spara till nästa filmmys! Inga sådär extraordinära, men lättsmälta och gulliga.
FISHERMAN'S FRIENDS: De fyra vännerna som jobbar på en framgångsrikt skivbolag åker till lilla byn Cornwall (jag har ju faktiskt varit där!) för att ha svensexa för sin vän. Den ena av kvartetten blir lurad av sina vänner och kollegor att försöka signa byns fiskare men när han lyckas och hans vänner avslöjar bluffen vill han motbevisa dem och hjälper dem att göra sin första skiva. Samtidigt får han mer tycke för byn och dess invånare än vad han trott. Filmen är baserad på en sann historia också tydligen.
YESTERDAY: Jack är en misslyckad musiker som spelar på tomma pubar med sin bästa vän Ellie ständigt hejandes på honom. Men så blir det strömavbrott i hela världen under ett fåtal sekunder och Jack blir påkörd av en buss. När han vaknar på sjukhuset nästa dag är det inte längre någon som vet vilka The Beatles är. Han ser nu sin chans och låtsas som att han gjort musiken själv istället. Han blir snabbt världskändis, men var kändisskapet vad han trodde att det skulle vara?
 
 
ps! fortsätt gärna fylla i feedbacken!!