Tre saker jag gjorde igår

Igår efter skolan mötte jag upp Emma som är tillbaks i Stockholm igen för en god lunch!
Vi gick till Gossip vid Nytorget, beställde båda kofta veggie curry (recommend!!) Ingick en dricka också tydligen. Den dracks dock inte upp. Någon mango och kokos historia. Två smaker som jag förvisso gillar. Men kokosmjölken tog helt över och la sig som en hinna i gommen så de borde balanserat upp med något syrligt som lime exempelvis. Okej matnörden ska sluta babbla nu!
När jag var hemma igen efter vi promenerat runt lite på söder (var ju tvungen att visa Falkenbergaren  några av Stockholms bästa utkiksplatser som Mariaberget och Skinnarviksberget) så gick jag hem och storstäda rummet. Torka ur alla hyllplan i min Stringhylla, dammsög och skura rummet. Hurtig va. Ps, nån som vet varför det blir så konstig kvalité ibland på gif filer när en sparar dem? Tell me if u do!
Det var skönt ett fräscht städat rum i alla fall, mindre kul att favorit ljusslingan slutat fungera :(
På kvällen kom dessa godingar hem till mig. De hade köpt med sig chips, delicatobollar och läsk. Vi konstatera att coca-cola rasberry smakar som att en skulle haft i en vätskeersättning tablett i colan. Sen satt vi i min säng tills alla gäspa och ville sova. Bra fredag ändå!

Ajli Müller

Lassi på yoghurt är god, då är den surare :D Vet inte om den ska vara gjord på yoghurt dock... kofta är gött, eller jag gillar nog indiskt i största allmänhet :D

Hemma Hos Felicia

vilken mysig dag du haft! Och den lunchen såg ju så god ut!

Svar: Det hade jag verkligen! Och det var den vill jag lova :)
Emelie Westlander