Sextonde januari

Godafton! De två senaste dagarna har jag startat vardagsmorgonen med ett yoga pass. OTROELIGT skönt sätt att starta dagen på om jag får säga det själv!
Igår fikade jag med Amanda i min klass efter skolan. Hon lyckades ta en bättre fikabild än mig så fick sno den. Drack te och delade på en choklad och passionsfrukt bakelse.
Efter det mötte jag upp denna fina person för att gå på ljusterapi på centralbadet. Köper en något i fikabaren behöver en inte betala för ljusterapin så köpte en fläderläsk.
Sen var jag hembjuden till Mari. Plingade på med en flaska riesling i handen och så laga vi tacos. Tog sista tunnelbanan hem efter en hejdundrande kväll.
Idag då? Haft det rätt så chill. Hade arbetstid på förmiddagen så tog lite sovmorgon, fota lite till en skoluppgift och kom till skolan strax innan lunch. Hade redovisning med en infografik uppgift. Var hemma igen typ prick tre. 
Men denna vecka har känts sååå lång. Varit jätte pendlande i måendet också. *djupa andetag* Hoppas jag vaknar med ny energi imorgon inför helgen!

Ajli Müller

ljusterapi är livet, jag äääälskar det. Och här uppe i Umeå kan jag säga att det ju veeeerkligen behövs också!!

Svar: Visst! Ska försöka komma iväg oftare, blir ju inte så dyrt om en bara köper nått litet i fikabaren☺️ åh kan tänka mig, ni måste ju ha det ännu mörkare än vi, fy!!
Emelie Westlander