Mitt nyårsfirande

Nu har det ju faktiskt gått en hel vecka på det nya året, så då är det väl dags att kolla på hur jag firade av förra och fira in det nya!
Kvällen började med mingel i familjevänners DRÖMMIGA lägenhet i Gamla Stan.
Adrian var hemma <33 och Minna var min plus ett (/plus en?)
Det hade dukats upp sjukt fint för middagen. Lite trångt men finns det hjärtrum finns det stjärtrum. De flesta åt en skagen macka men jag som är vegetarian (vilket säkert ingen av er vet *ironi*) gjorde en svingod asiatisk rödbetssallad som åts ur ett hjärtsalladsblad.
Tog aldrig någon bild på resten av maten. Men gott vare i alla fall. Sen tog vi ett varv runt bordet där alla fick berätta något nytt som hände 2019 och något en vill göra 2020.
William var där med!
Och jag var BABE.
Viktor var på danshumör.
Och sen kramade jag och Minna alla hejdå och promenera vidare till nästa stopp med vår ballong.
Ebba hade fest med ballongtema i sitt kollektiv i gamla stan. Ser ni vilken figur vi försökt göra även om den ser lite psykopatisk ut? Den lever än förresten. Stod att det skulle hålla i tolv timmar, gått över en vecka och den är lika stor än. Borde göra någon helium video på youtube!
Tog inte så mycket bilder på festen men fyrverkerierna såg vi vid slottet.
Vi var glada med bubbel i handen.
Sen gick alla tillbaks till lägenheten igen och satt i högar på golvet.
Vi blev glittrade av en tjej på festen som hade med sig glitter på burk.
Glada.
Vid halv fem var vi trött och på väg hem. Nån hade tydligen brutit mot lagen och rökt på perrongen, (inte jag.) Blev ett fint nyår ändå tycker jag!
 
ps! fortsätt gärna fylla i feedbacken!!