Mål och förhoppningar 2020

Kanske lite senare än alla andra. För hade inte tänkt på nåt egentligen från början. Nyårslöften är inte min grej. Men så frågade en av er om jag inte kunde skriva om mina mål för året. Och mål behöver ju inte vara måsten och löften. Så här kommer helt enkelt mina mål och förhoppningar med detta år!
  • Jag hoppas att jag kommer in på en Art-Director utbildning.
 
  • Jag vill våga mer! Ser jag en gullig kille på baren eller på tunnelbanan, våga säg nåt. Huuur många gånger ångrar en inte att en inte sa nåt?? Men också att i allmänhet våga utmana mina rädslor och gå utanför min comfortzone mer. Ingen minns en fegis. Det värsta som händer är att det blir några sekunder eller minuter av förödmjukelse.

  • Jag vill bli bättre på att säga mer vad jag tycker och känner. Folk är inte tankeläsare och jag kan inte förvänta mig att ”de borde fatta”. En vet aldrig vad som försiggår sig i någon annans huvud.

 
  • Jag vill göra fler videos till bloggen! Vloggar och matlagningsvideos är ju önskemål. Ska absolut försöka bli bättre på det! Men känns inte som det är så ofta att jag kan göra en vlogg av mina dagar för de är ganska rutinmässiga. Kanske inte en video en gång i veckan men varannan? (oj optimist)

  • Jag hoppas att jag börja podda igen. Saknar poddandet så mycket! Behöver bara en poddpartner...
 
  • Jag vill hålla igång med yogan och styrketräningen. Känner hur bra jag mår i kroppen och själen av det plus väsentligt för min lille rygg att jag gör det.

  • Jag vill komma tillbaka i ”min stil” känner att jag tappa det lite förra året med att ofta plugga hemma i början på året och gick således runt i mycket mjukiskläder samt sluta bry mig under hösten och använde mest bekväma mjukiskläder i skolan pga trött. Men vill hitta tillbaka lite till min piffiga sida igen!
 
  • Jag vill konsumera mindre. Det är ju en vana. Går det att bli av med den där belöningskänslan en får när en köper nåt? Har förvisso minskat på konsumtionen men den kan fortfarande minskas mer. Mer second hand och mindre spontan köp med nya kläder.
  • Jag hoppas, vill och ska bli bättre på att hantera min ångest och orosspiraler.
Ajli Müller

Jag vill exakt allt du vill! Men det senaste och mest angelägna just nu är det där med att hitta tillbaka till min stil. Jag vet inte ens om jag har en längre..! Och det kan tyckas ytligt att det är mest angeläget, men det är en massa annat jag har slarvat bort i samma veva liksom :(

Svar: Det må va ytligt men tycker fortfarande att det gör mycket för självförtroendet och vardagsglädjen! Så tycker inte det är något en typ ska skämmas över att känna :)
Emelie Westlander