En helg i Göteborg

För två veckor sen spendera jag helgen på västkusten. Vi sov två nätter ute på Fotö och möttes av denna vy om mornarna. Inte helt fel.
Och på kvällarna tände vi en brasa i stugan för att få upp värmen. Träffa släkten på fredagen som jag berättat innan men fota inget då. Så vi spolar fram till lördagen vid lunch.
Då befann jag mig på Da Matteo med mina föräldrar. Köpte en halv pizza med sallad till lunch och drack några klunkar av en kombucha men lämna kvar majoriteten då just denna smakade rödvinsvinäger...
Mysigt ställe!
Fotade dessvärre inte något däremellan. Glömde av kameran. Men vi strosa mest runt på stan. Tog en kaffe på nöllers och sen varva vi ner på hotellet. Jag och pappa i baren. Jag bad om en alkoholfri syrlig drink och bartendern gick verkligen all in för det. ÄLSKART!! Fick denna skapelse med krusbär, ananas och apelsin. GOTT.
Sen skulle vi till restaurangen, sved om till detta. Yup samma outfit som igår. Och hade en blus under som jag skulle bli varm.
Vi hade bokat bord på hello monkey. Beställde smårätter. Dumplings med majs och sötpotatis. Bao med sotad blomkål.
Och en rödbetstartar.
När jag kom tillbaka till rummet tog jag ett bad. Var ju tvungen att passa på när jag hade tillgång till badkar. Och lägligt nog låg lush precis vid vårt hotell! Den som är intresserad kan se små filmsnuttar från badbomben här.
Sen var det morgon och dags för hotellfrulle. Toppklass frulle!! Bortsätt från att ingefärashoten smaka mer äppelmust än ingefära kommer jag inte med några klagomål.
Äggröran var sjukt krämig. Och mini croissanter gillar ju alla.
Utanför öste regnet ner och jag kände mig tacksam att sitta med tak över huvudet.
Sen blev det en förmiddag med ett par timmar på spa. Basta och låg i varma poler plus ett par simtag i en kall.
Det var fortfarande grått ute när vi lämna spaanläggningen men jag kände mig mjuk och varm i kroppen och harmonisk i sinnet.
Jag och pappa promenera mot centrum för att möta mamma på lunch.
Hitta ett franskt konditori.
Jag åt tortellini och sen var göteborgshelgen över och bilen rullade hem till Stockholm.
 
ps! fortsätt gärna fylla i feedbacken!!