Det ni inte sett

Ursäkta tystnaden i helgen. Ångesten vart lite övergripande, så jag kunde inte riktigt förmå mig att skriva. Det gick inte. Så idag tänkte jag att jag skulle berätta om saker jag gjort på senaste tiden som inte visats i bloggen redan.
I juldagarna åkte vi till Göteborg som ni vet. Vi tog ett lunchstopp i Nyköping på ett mysigt litet fik på bilresan dit.
En kunde sitta och äta i ett växthus om en ville.
I Göteborg stanna vi en eftermiddag såklart till på Nöllers i Haga och drack kaffe. Varsegod för mycket instagramvänlig fikabild. Tog förstås en cortado på havremjölk och så delade jag och pappa på deras smarriga veganska snickerskaka.
En annan kopp kaffe som dracks gånger två på hotellfrukosten.
Hotellsängen vart fullt godkänd.
Väl hemma i Stockholm igen gosades det såklart med katterna.
<3
När skolan dragit igång igen tog jag en fika därefter med Amanda och Liv. Kaffet kan ni nog lista ut och så fick jag ett berg av grillad macka.
Lagade indiskt med pappa en kväll. Murgh masala med kyckling till familjen och tofu för mig som jag stekte lite krispig först. Pappa glömde köpa pitabröd så jag gjorde eget. Det är ju trots allt godare ändå.
I fredags sluta vi i vanlig ordning klockan tolv och terminens första CSN hade kommit. Då traskade jag och några i klassen bort till Bastard Burgers och käka lunch.
Som vanligt var det rätt full proppat på folk och kön ringlade utanför dörren.
Köpte till en tryffelmayo och valde givetvis vanilj-cola att dricka. Bästa colan!
GOTTELIGOTTELIGOTT!!
Vaknade tidigt i lördags morse och möttes av en fin himmel.
På eftermiddagen hade Sofia och hennes vänner uppträdande av deras performance. Tog med mig andra Sofia dit. Fan vad bra de var! Kommer definitivt hojta till om de får möjlighet att visa denna igen så ni kan få chansen att gå och se den!! På kvällen hade jag lördagsmys hemma hos Matilda. Vi kollade på sex and the city när Carrie och Aidan är tillsammans och åt micropopcorn och chips. Bra lördag ändå.