Ångesthelg, teaterbesök och italiensk afton

Ursäkta tystnaden de senaste dagarna. Blev full rulle i fredags och hann inte med bloggen och drabbades av en släng ångest i helgen så kunde inte ens förmå mig att klicka på knappen "skapa ett nytt inlägg". Vet att mer inlägg där jag berättar om det önskas, men vill inte riktigt heller skriva ut så mycket om det just precis nu heller innan huvudsakliga orsaken är "löst". Ångesten består idag men har i alla fall kunnat andas mig igenom den lite mer.
I Fredagskväll var jag i alla fall såhär babeig i denna(klick) byxdress. Hängde på en bar med Solina, Sofia och två vänner till dem.
 
På lördagen gjorde jag absolut ingenting förutom att ligga i min säng, kolla på säsong två av sex education (yup alla avsnitt plöjdes minsann!) och äta chips. Eller ja, gjorde dagens yoga challenge också. Så vi hoppar fram till söndagen.
 
Mormor bjöd oss alla på dramaten efter en god lunch hemma hos henne.
Kusin Ebba och Toffe var pepp.
Men sen väntade lite mer än två timmar av en pjäs som var ett rejält jäkla ångestpiller och förvirring. Så skulle inte rekommendera er att se den. Synd. Scenografin var ungefär det enda jag gilla med pjäsen. Sen var absolut skådespelarna bra men pjäsen var inte något som föll mig i smaken. Kanske borde tillägga att den heter Peer Gynt.
Idag fick vi jobba hemifrån för vår lärare blev sjuk och barnvakts jobbet blev inställt så fick feeling att lyxa till middagen och bakade focaccia.
Innan den åkte in i ugnen.
Och när de kommit ut. Lagom gyllenbruna och gräddade. Smaksatte de med citron och basilika(fryst pga billigt och lika gott, i alla fall i detta syfte) och såklart en herrejävlans massa olivolja och salt, precis som det ska vara på en focaccia. Utbrast på riktigt "herrejävlar vad gott" när jag tog första tuggan.
Till det blev det en tomatsoppa som fick puttra ett bra tag. Det blir ju godast så.
Sen åt vi det ihop. Italiensk afton vart det. Fifan vad gott!! Bonus att det också är billigt att laga (och veganskt.) Åt ni något gott till middag ikväll?

Ajli Müller

Ikväll åt jag havregrynsgröt med mjölk och hjortronsylt. Det var gott, men jag åt det till frukost också så liiiite trist kändes det ju XD

vad tråkigt med din ångest. Jag lider också av ångest. Så till den mildra grad att jag inte gick till jobbet från 24/12 -19 till i onsdags. Men från och med i onsdags har jag fightats rätt bra :)

Suger såklart med ångest och dåliga pjäser, men du var himla bejbig, fick god lunch och daaaaaaang vad gott det ser ut med foccaccia!!!

Svar: Gott!! Äsch dubbellyx ju med hjortronsylten ;)

Ja ångest är ingen rolig känsla. Vad kämpigt för dig!! Hoppas det känns bra att vara tillbaka igen!

Men åh tack! Ja alltså herregud vad god den blev!!!
Emelie Westlander

Sara

Men wow vilken härlig helg (minus ångesttankarna såklart)! Mysigt med besök på dramaten, synd bara att pjäsen inte var roligare.

Svar: Ja men den var inte så tokig. Eller ja ångesten är ju inte sådär jättekul och gör det svårt att uppskatta det som är kul. Men jag gjorde absolut roliga saker.
Emelie Westlander