Vi gör vad fan vi vill, ölhäng och teaterbesök

Nemen ska vi ta en recap på vad som hänt sen senast! Ebba och jag var snygga i Katrins tröjor vi sålde vid föreställningen.
Efter premiären gick vi till en pub i närheten av tågstationen för att fira med öl. Insåg att jag typ inte ätit "riktig" mat på hela dagen och beställde en svamptoast. Det var massa riven tryffel ovanpå. Börjar grina nu. Älskar tryffel.
Igår bjöd Sofia med mig på föreställningen vi som fick leva våra liv. DEN VAR OTROLIG!! Blev totalt golvad. Som ni ser på bilden satt vi ju väldigt nära scenen också och det skapar ju också en helt annan känsla när en sitter så nära skådespelarna och verkligen ser varenda ansiktsuttryck i detalj. Vill säga se den, men den är tydligen slutsåld.
Efter teatern mötte jag upp Liv. Vi har studiedag idag och hon fråga om jag ville dricka öl. Klart jag ville det! Vi möttes på baras backe.
Jag var gullig i gult, men lite suddigt här vart det visst.
Sådär ja lite skarpare. När baras backe skulle stänga var vi inte redo att avsluta kvällen. Så vi gick bort till Chovas där vi stötte ihop med Gabbe. Och så vart det en bärs till. 
Idag är jag trött och lite bakis. När jag är bakis är jag på två olika mathumör, antingen vill jag ha all skräpmat som går att proppa i sig eller så ska det kännas fräscht och nyttigt. Tog en liten promenad (läs: ett varv runt kvarteret bara för att kunna köpa vaniljcoola på willys för att den inte fanns på coop) och köpte favvo bowlen på a bowl. Guldbeta och grönkål. Eller kan jag säga att det är min favorit när det är enda rätten jag testat där? Den är hursomhelst väldigt god!
Syrran gjorde sin egen nudelbowl hon som såklart ska dokumenteras för vi lever ju i ett samhälle där vi fotar allt vi äter. Såg att uppföljaren till to all the boys i loved before har kommit på netflix. Känns som en bra mysaktivitet såhär en ledig torsdag. Ikväll blir det mer myshäng hemma hos Sofia med Solina.


Ajli Müller

Jag vill också se något som golvar mig på det viset. Istället är jag bara sugen på gulbetor :D