Hoppat av terapin, en fika, en middag och ett biobesök

Tjolahopp! Gårdagen bara försvann. Men först ska vi titta på tisdagen! Jag mådde lite bättre och tog mig till skolan på dagen. På eftermiddagen gick jag till vete katten, beställde en blåbär- och vaniljbulle med te till ...
... och resten av fikat tillhörde denna pingla. Isa. Vi har ju inte setts sen nån gång i december så fanns maaassor att prata ikapp om under denna fikastund.
Jag blev glad och laddad med massa positiv energi med att umgås med min sköna. Alltid lika kloka råd. Kom fram under denna fika om att jag ville avbryta med terapi till exempel efter velat lite ett slag nu.
Igår då. Efter skoldagen följde Amanda med mig hem och vi satt och drack te och diskutera våra stalking kunskaper. Att de kanske inte är så annorlunda från Joe i You (bortsatt från den lilla detaljen att vi inte mördar folk då.) Sen slog även Liv och Olivia följe med oss och så lagade jag middag till oss alla!
Fokuset under matlagningen. Gjorde morots- och halloumibiffar med klyftpotatis och tzatziki. Mmmmm!! Blev en supermysig dag, eftermiddag och kväll! Denna afton ska jag på bio och se unga kvinnor. Ser fram emot att äta smöriga popcorn och se Timothée Chalamet på stora duken.


Emelie

Åh vad mysigt! Hoppas det är bra med dig 😊

Emelie

Åh vad mysigt! Hoppas det är bra med dig 😊

Emelie

Åh vad mysigt! Hoppas det är bra med dig 😊