En lista om denna dag

Dagens humör:
Amen rätt så bra! Hade en jättehärlig dag igår. Var på fotografiska med klassen, gick ut och drack bärs med några efter som en gör mitt på dagen en fredag. Blev verkligen laddad med energi av det! 
Dagens mående: 
Tror jag dragit på mig en förkylning. Känt en komma sig smygande under veckan men varit osäker för samtidigt känner jag mig alltid febrig runt mensen. Men idag var det ingen tvekan om saken. Har fått farsans satans förkylning.

Dagens borde: 
Plugga. Har lyckats en del. Men fan inte varit lätt. Gud ursäkta alla dessa svordomar. Är inte i någon inspirationsfas just nu. Lägligt till att det är dags att börja på arbetsprover osv.. Juste, det är en till borde grej!
Dagens frisyr: 
Utsläppt.

Dagens smink: 
Nada.

Dagens klädsel: 
Mitt bästa mjukisset.
Dagens planer:  
Okej det är ju sen eftermiddag nu. Kommer bara bli hemma och vila vila vila. Vägrar bli sjuk. Eller ja liksom "riktigt" sjuk. Pluggat hela dagen. Tänker ta resten imorrn och bara göra sånt jag känner för resten av dagen/kvällen.

Dagens materiella vill ha: 
Korgfåtölj från Granit!!(klick) Kanske kanske att jag unnar mig en sådan, kommer få lite extra pengar nu under våren när jag följer med Katrin på hennes Sverige turné och hjälper till med scenografi, försäljning av merch etc. Är egentligen inget fel på den fåtölj jag har nu. Den är skitsnygg även om den börjar bli sönderklöst av mina ack så söta men JOBBIGA katter... Korgfåtöljen kan de då inte klösa på! Plus att den är bekväm och sitter knappt i den jag har nu pga kan inte sjunka ner och gosa upp mig i den.
Den var slutsåld lääänge och är tillbaka igen!!
 
Dagens fundering: 
Oj massa tankar som susar i min lilla skalle. Men de håller jag för mig själv idag.

Dagens beroende: 
Halstabletter.
 
Dagens tråkigaste:
Att jag och Liv inte kom iväg på Berghs eventet i förmiddags. Skulle varit infoträff. Hade varit kul att gå på. Oh well. Båda lyckades bli sjuka...
Dagens längtan: 
Av nån anledning var min spontana tanke Måndag. VAD HAR HÄNT MED MIG??
Angelica Wåhlin

Men näe, älskar det där myssetet!

Svar: Jag med!!!
Emelie Westlander

Hemma Hos Felicia

jag gillar färgen på dit mysset! Måste ju va den perfekta outfiten! :)

Svar: Visst är den härlig! Ja men verkligen!! Perfekt både att mysa hemma i eller när jag vill ha bekväma men snygga kläder på mig ute i vardagen :D
Emelie Westlander

Ajli Müller

Jag ser att det är vad de andra fastnat på också, men MYSSETET! Satan! Och korgfåtöljen ska du minsann ha också, jag är mycket förtjust i allt som är flätat :D