En blandad lista

Tyckte denna lista från Flora var så mysig så kopierade in den och tänkte nu svara på den själv!
 
Vem i din närhet har du varit mest stolt över på sistone?
Ebba såklart! Varit löjligt stolt över henne nu när hon varit med i en värsting till syster och vunnit folkets hjärta med sin röst. Min bästis är otrolig!
 

Vilken är den bästa möbeln i din lägenhet?
Hmm.. Borde kanske säga sängen här då jag antagligen spenderar merparten av min tid i den hemma. Men annars min klädstång. Pga annars skulle min garderob vara som Monicas "hemliga" garderob.

Om du måste välja: alltid vakna pigg eller alltid vara perfekt trött när du går och lägger dig?
Vakna pigg!! Även jag som har till och från kommande insomningssvårigheter skulle hellre vakna pigg. Då gör det ju inget om det tar tid för mig att somna om jag ändå får vara pigg när jag vaknar.

 

Föredrar du februari eller oktober? Varför?
Skulle detta vara en pest eller kolera fråga? Då är det ju den lättaste någonsin!! Oktober!! Det är den månaden då hösten fortfarande är mysig och vinterdeppen inte riktigt smugit sig på än. I februari räknar en ju bara minuterna till våren är kommen och drömmer sig bort till varmare breddgrader.

Vad är något du vill ha, men som du inte nämns köpa?
Nåt jag vill köpa men inte har råd att köpa är en lägenhet. Något jag vill köpa men som kanske egentligen klassas som onödigt är fåtöljen jag nämnde i detta inlägg.

 

Beskriv den perfekta mackan.
Ärligt talat behöver den inte vara så avancerad. Älskar surdeg, älskar avokado. Ge mig en lätt rostad surdegsskiva med en smarrig avokadoröra och jag är din.En maffigare variant av avokadomacka.


Vilken är din största bedrift hittills?
Nemen gud, har jag ens gjort någon stor bedrift? Formgav mormors bok antar jag får vara svaret. Vilket påminner mig om att jag inte gjort det inlägget än som jag lovat pinsamt länge nu, hehe... Var på väg att göra det men bilderna blev sjukt lågupplösta så måste lösa den lilla biten bara.

 

Säg tre ställen du förknippar med färgen blå.
Västkusten, Grekland (kan inte komma ihåg någon plats jag sett så blått vatten på som de platser i Grekland jag besökt) och Gotland. Det var de tre jag spontant tänkte på i alla fall.

 

Visa tre bilder som gör dig glad.Blir alltid glad av denna bild för hade en så fin helg med två favoritpersoner. Längtar extra mycket tillbaka till tågluffen när jag ser denna bild. Detta var när vi bodde i Riomaggiore där vi hade de bästa rumskompisarna på hela resan. Här hade vi paddlat kanot en bra bit och stannat vid en strandkant.Denna pga en av mina favorit platser här i världen. I hängstolen på Gotland en varm sommardag.

 

Vilken låt borde alla ha hört minst en gång?
Om vi inte tänker frågan i en dryg ton som en låt som alla "borde" hört pga "borde" så tar vi denna. Perfekta låten att ha på chillhänget/en roadtrip. Den typiska låten som kommer på i bilen och pappa börjar skratta för jag gör min lilla "axeldans" som jag gör när jag tycker om en låt som kommer på.

Vilken film ska alla ha sett?
Harry Potter, såklart. Och Call me by your name.

 

Vilken bok bör alla läsa?
Hehe HP igen på denna ofc. Men gud vet inte annars. Har väl inte läst någon bok bortsett från dem som jag känner att folk måste läsa liksom.

 

Valpar eller kattungar?
Kattungar.

Vilket klädesplagg tror du att dina kompisar förknippar mest med dig?
Byxdresser.

 

Vad var det senaste du googlade?
Margaux Dietz tydligen.

 

Och vilken är den senaste youtubevideo du såg?
Josefine Caarles senaste vlogg.

 

Vilken maträtt har du ätit flest gånger i ditt liv?
Oj. Antagligen typ pasta med tomatsås? Hade sagt bolognese om jag inte blivit vegetarian om vi inte ska räkna det även om jag bytt ut proteinet.

Beskriv hur du känner för sport generellt i ett ord.
Nej.

 

Ica, Coop, Hemköp eller Lidl?
Varför är inte Willys med :( Ica får jag väl säga då!

 

När ska du dricka öl nästa gång?
Hmm, inga ölhängsplaner på agendan just precis nu.

Vad är du sugen på just nu?
Fan blev ju typ sugen på öl nu bara för det.

 

Vilken är din favoritväxt?
Solrosor.

Ajli Müller

Mysig lista indeed :) Jag gillar solrosor också, men oktober vs. februari är INTE en pest eller kolera, men det är för att FEBRUARI helt klart är tiotusen gånger bättre än oktober ;D

Svar: Oj det förstår jag inte! Februari är ju en så mycket mörkare och kallare månad ju! Det måste det ju vara i Umeå med? I Oktober har en ju fortfarande en gnutta hopp om hösten kvar och i februari vill en ju bara har våren och sommaren tillbaks :O
Emelie Westlander

Ajli Müller

fast då ska man komma ihåg att jag bor i umeå... tror min oktober är sämre än andras oktober,

Hanna Karlsson

Vilken härlig lista att läsa. Frågan om februari vs oktober så får jag säga pass. November är helt klart sämst även om både jag och dottern fyller i november. Tänker mest på att månaden är så mörk och grå. Det är ju knappt något ljus alls.....

Svar: Kul att du tyckte om den :) Håller med om att november är en riktig skitmånad, men oktober är ju ändå en helt okej månad tycker jag!
Emelie Westlander

Linnea

Ooo rolig lista! vilken fin öl, var får man tag på den?

Svar: Kul att du gillar den! Systemet, bara att kika om den finns nära dig annars får du beställa😊 https://www.systembolaget.se/dryck/ol/brewski-mangofeber-dipa-3010903
Emelie Westlander