En helg av firande

(null)
I fredags hade vi kombinerad kräftskiva och avskedsfest för Adrian med ett gäng familjevänner.
(null)
Eftersom att jag inte äter kräftor så klädde jag mig som en istället, i helröd outfit. Syrran ser ju väldigt skeptiskt ut åt något jag säger här? Och vad sjutton gör jag med handen??
(null)
Fick typ lite flashbacks från klasskivan vi hade innan studenten, vi var ju i samma lokal då. På Långholmen där pappa har sin träbåt. Ne men det är ju så mysigt där!!
(null)
Det blir rätt varmt i lilla lokalen dock så ibland behövde vi ta lite frisk luft ute på balkongen.
(null)
Och idag lämnar denna fina människa Stockholm för Milano. Blir blödig nu. Gillar ju inte avsked. Men det är ju inte för evigt direkt! Tog dock inga fler bilder denna kväll. Hade för kul. Vi dansa hela kvällen och sen blev det efterfest hos en av Adrians vänner. Var hemma halv sex igen.
(null)
På lördagen vart det annat firande. Moa har fyllt år och jag var bjuden på middag. Glömde helt av att ta bilder denna kväll men som tur av hade Moa och hennes syster tagit några! 
Vi började kvällen med en match i kubb. Mitt lag vann som ni kanske kan gissa av min nöjda min. Hon hade också planerat en superkul ordlek som var bästa icebreakern eftersom få kände varann sen innan. Vid delades in i två lag och fick varsin flyttkartong med en bokstav på varje sida. Sen sa Moa en fråga/gåta och så skulle vi bilda ordet som var svaret. Mitt lag vann såklart, är inte alls en vinnarskalle ;)
(null)
Middagen åts inne. Blev vegolasagne, ost och spenatknyten, foccaccia, goda röror, mmmm det var så gott!! Här verkar vi lyssna intensivt på något som berättas.
(null)
Glad åt paj med vaniljsås!
(null)
Så blev det lite paketöppning.
(null)

(null)
Och kvällen avslutades med att spela ryktet går. Verkligen ett favoritspel. Skratta så mycket när det blev "fel"! En fin helg blev det i alla fall. Var helt död på söndagen.