Tips på utställning, besök från USA och en krämig pasta

I torsdags var vi på nationalmuseum med klassen och såg utställningen 1989. Rekommenderar den starkt!! Tyckte om den mucho mucho. Den kretsar framför allt runt Berlinmurens fall men även några andra historiska skeenden kring denna tid.
Fick ett mess från Isa om jag hade lust att ta en spontanfika när jag slutat. Klart att jag ville det! Vi gick till Fabrique på Klarabergsgatan. Anton jobbade så blev tre bra saker med fikat: Träffa Isa, träffa Anton och gott fika. Bra saker, bra saker.
Inhalera kaffet.
Igår efter skolan mötte jag pappsen i stan för att äta lunch. Udda med soltorkade tomater i sushin? Ogillade det inte helt och hållet men den hör kanske inte hemma på sushi tallriken. Aja heller det än saltgurka i sushin...
När jag kom hem så tvätta jag fettigt hår. Har inte sminkat mig på hela veckan så kände mig lite extra fin och lyckades fastna på bild.
Fluffjackan åkte på och min paradiset kasse packades med en god flarra vin och ingredienser till kvällens middag.
Denna fantastiska person är nämligen och hälsar på här i Sverige. Roligaste jag hört är att hennes twitterkonto blev raderat för att hon skrev till Netflix att hon skulle döda dem när hennes favorit serie blev nedlagd. Hon skrev alltså ordagrant "Netflix I will kill you" och blev raderad efter det. Ni ser ju hur farlig hon ser ut, hahah. Ne men låt nazisterna härja fritt och Donald Trump får fortfarande twittra men gud förbjude att du "hotar" Netflix.
Aja sidetrack. Lagade en fett god pasta. Kara ville att jag skulle laga nåt klassiskt svenskt. All svensk husmanskost är ju typ köttbaserad dock :))) Och misstänkte att Ebba lär göra köttbullar till henne så då fick italienska köket gå ihop med det svenska, Sveriges guld - kantareller och Italiens guld - pasta. Den blev sjukt krämig och god! Godaste jag ätit var det visst någon som sa ;) Får laga den igen ta rediga matbilder och lägga upp receptet här! Och där tog bilderna slut men det var en fett trevlig kväll med en jädrans massa killsnack.

Ajli Müller

hahaha skrattar på riktigt så det hörs åt "netflix i will kill you" XD Älskar saltgurka i sushi ;)

Svar: haha visst så komiskt ju!! WHAT, förstår verkligen inte, gillar förvisso inte saltgurka över huvud taget men den sushin var oätlig alltså😅
Emelie Westlander