Skönhetsfavoriter i augusti

inlägget innehåller ad-links
Hörrni lovade ju er ett inlägg med augustis skönhetsfavoriter! Så here we go!
Tre i ett, perfekt! Contour, bronzer och en MATT highlighter. Älskar att använda den matta typ i pannan och på ställen jag nödvändigtvis inte vill glittra på. (Glittrig highlighter på kindbenen är dock det bästa jag vet)
 
REAL TECHNIQUES SCULPTING BRUSH (klick)
Toppen borste för att få till dragen i ansiktet med min contour som är länkad ovan ;)
 
Sååå fin ögonskuggspalett i höstiga färger. Både matta och skimmriga till så bra pris också! Inte ens hundra kronor! Dessutom nedsatt på cocopanda just nu. 
 
Superfint läppstift från &other stories som är perfekt när en vill ha lite färg på läpparna utan att det blir "för mycket". Ibland vill en ha något mer neutralt.
Älskar att dra en bomullsrondell med ansiktsvatten på för att få bort smink och smutsrester efter tvätt. Min favorit just nu är denna budgetvänliga från ACO!
 
Skrivit om denna förut tror jag, men det är verkligen en favorit! Den är lite mer pricy, i alla fall för mig som är student, men passa på när den var billig i tax freen på färgan till Rødby i juli. En superhärlig (dryg!) fuktbomb för ansiktet som luktar sååå gott!!
 
Alltså denna duschgel kan vara den härligaste jag någonsin haft! Doftar UUUNDERBART och känns mjuk mot kroppen. Känner mig liksom lite återfuktad av den istället för många andra som ger en uttorkade känsla.
 
&OTHER STORIES NOMAD'S POEM BODY MIST
Denna verkar slutsåld för hittar den inte online! Har ni tur finns den i butik. Varit sommarens sugnaturdoft. Har ju fortfarande min favvo parfym från Byredo såklart, men brukar pausa med "vanlig" parfym på sommarn.