Serier att plöja i höst

Hösten kan vara mörk och dyster. Här kommer ett gäng serietips du kan distrahera dig med under de mörka månaderna.
(null)
THE AFFAIR
En grym dramaserie där avsnitten delas upp i de olika karaktärernas perspektiv. Handlar precis om vad en hör på titeln, en kärleksaffär. Noah och den yngre Alison blir förälskade i varandra en sommar i Montauk. Lite kluven till ett perspektiv som vävs in i sista säsongen som går nu dock. Men vill inte spoila nåt. Läs mer om vad jag skrivit om serien här.
(null)
SEX EDUCATION
Än så länge finns bara en säsong av denna, nästa kommer 2020. Otis och Maeve börjar leka sexterapeuter för eleverna på skolan för att tjäna pengar. Vad kan gå fel? Läs mer här.
(null)
MODERN FAMILY
Familjen jag aldrig tröttnar på. Finns tio hela säsonger och snart kommer den elfte och sista. Dags att säga hejdå. Känns lite sorgligt. 
(null)
CRAZY EX GIRLFRIEND
Tror alla säsonger ligger på Netflix nu! Blev typ sugen på att se om allt nu... Alltså ne älskar denna serie så mycket, handlar om Rachel som flyttar efter sitt ex och föreställer sig sitt liv i musikalnummer. Läs mer om den här.
BONUSFAMILJEN
Mysig svensk serie om just vad en hör på namnet en bonusfamilj. Patrik och Lisa blir kära i varandra och har barn sen tidigare relationer vilket såklart inte gör det nya familjelivet helt lätt. Och vad ska deras ex säga?
VÅR TID ÄR NU
Hedda och Charlie<333 Ne men älskar denna serie så mycket. Med tidshoppen, restaurangmiljön, familjedramat. Har någon av er missat den se till att kolla ikapp innan tredje säsongen drar igång.
HELA SVERIGE BAKAR
Hela Sverige bakar är ju ett otroligt mysigt program!! Kolla på alla hemmabagare baka alla möjliga skapelser. Ny säsong börjar om nån vecka, tjohoo!
Ewe

Gillar inte senaste säsongen av The Affair... mina favoritkaraktärer är inte med längre :(

Svar: ne gillar den inte lika mycket som de tidigare heller... men de flesta serierna brukar ju tappa det efter ett tag tyvärr :/ tycker dock fortfarande serien är bra gjord och framför allt är ju Maura Tierney en sjukt bra skådis!!
Emelie Westlander