Lista om min dag

Dagens humör:
Jo men mår väl rätt bra idag. Däcka på soffan halv tio igår, lyckades förflytta mig till sängen en timme senare så har fått sova ett par timmar inatt! Tror höstdeppen ligger och smyger sig på. Har bestämt mig för att ta den på allvar i år. Blir det inte bättre söker jag hjälp. (null)

Dagens borde:
Ja ligger ju back med en skoluppgift men mamma fyller år så hinner inte med det idag. Får helt enkelt bli en pluggsöndag imorrn! (null)En illustration jag gjorde igår.

 

Dagens frisyr:
Halva håret uppsatt i en svans med en gulli scrunchie. (null)

Dagens smink:
Nu på dagen körde jag liiiteeee mer naturlig look. Skippa mascara, ögonskugga och glitter highlighter. Allt det åker dock på när vi går ut och käkar ikväll! (null)

Dagens klädsel:
Nu på dagen har jag haft mysig men fin höstoutfit, kjol från monki stickad tröja från ASOS. Juste, om nån undrar är scrunchin också från monki och smyckena från Edblad respektive Jane Kønig. (null)Ikväll tänkte jag byta om till denna dock: (null)

Dagens planer:
De har fått ändras fler gånger... mamma fyller år som sagt, orginalplanen var att ge oss ut i skogen på svampplockning, ha med oss picknick, typ soppa och kaffe i termos, avokadomackor, bullarna jag baka osv. Tyvärr bestämde Stockholm att bjuda på regn. Så då boka vi afternoon tea, meeeen smarta som vi är boka vi fel dag... Suck. Nu är vi på väg hem från Järna dit vi åkte istället, tog en gofika och promenera runt. Sen ska vi hem dela ut paket, gå och ta en drink på en bar i Vasastan och käka middag på en italienare med släkten. Så det blev väl inte så tokig dag trots allt! (null)Detta får hon i present av min syster och mig. Bra att jag sparat glossybox’s som jag kan använda som paketbox. Mindre bra att jag använde nåt skumt lim som gjorde pappret genomskinligt.

 

Dagens materiella vill ha:
Behöver ett par varma kängor. Äger bara boots med klack som inte är så varma at the moment. Behöver några skor som faktiskt håller fötterna mina varma. (null)Dessa var mina trogna följare varje höst- och vinterdag två säsonger, men är sönderslitna nu.

 

Dagens fundering:
Klimatet är väl nåt som jag tänker väldigt mycket på just nu. Kan ju kännas så hopplöst ibland. Greta kan ju ge en hopp ändå, fatta vad ballt ändå att det börja med en femtonåring som satte sig utanför riksdagen och nu är det en enorm rörelse! Och kan folk snälla bara sluta förneka och vara så jävla bekväma i sina liv och lyssna på vad forskarna säger!!! (null)

Dagens tråkigaste:
Att vi boka fel med afternoon tea. Blev ju bra ändå! Och mamma blev nästan nöjdare med dagens utflykt, men synd ändå tycker jag. (null)

Dagens längtan:
Längtar lite extra efter min kära vän Astrid just nu. (null)

Astrid

Längtar efter dig med. Att ligga i en ormgrop tillsammans med dig, Sofia och Solina just nu är allt jag vill, behöver.
Fin lista <3

Svar: Låter som en dröm!! <33 Bara en tågsträcka mellan oss!
Emelie Westlander