Just nu listan

Jag längtar efter:
Helg! Har tredagars ledigt framför mig också pga studiedag på måndag. Eller ja mest längtar jag efter att få sova (ut).

Jag är ledsen över:
Att Adrian flyttat till Milano. Askul för honom såklart, och glad för hans skull! Men alltid tråkigt när ens vänner flyttar. Milano är ju lite längre bort också än typ Lund där Astrid och Siri är liksom.

Jag äter helst:
Varm mat. Nu när hösten börjar smyga sig på blir jag mest sugen på grytor och soppor.

Jag ser fram emot:
Ska hänga med Minna på fredag och ha lite barrunda!

Jag är stressad över:
Har sovit piss den senaste veckan och då blir jag stressad för fungerar inte utan min sömn (no shit Sherlock) och då blir det liksom en ond spiral för jag stressar över att jag inte sover och har svårt att somna och då blir det svårare att somna för att jag stressar över det, ja ni hänger väl med i vad jag menar nu.

Jag lyssnar helst på:
Gillar Astrid S senaste platta!

Jag drömmer om:
Beror på om vi snackar om sov-drömmar eller "fantasier"/önsketänkande drömmar, kommer inte på någon specifik kul sov-dröm att berätta om men har däremot drömt väldigt mycket om människor runt omkring mig på sistone. En "fantasi"-dröm är väl att mörkret aldrig skulle komma och att det typ alltid skulle vara ljust om dagarna. Hur mysigt det än är med tända ljus och ljusslingor så kan mörkret inte romantiseras. Ne usch och fy. Har redan börjat känna att det påverkar mitt psyke och då dröjer det till 21 December innan det vänder igen och till typ mars innan det ens märks. Ne usch vad pessimistiskt och deppigt det blev. Kanske borde börja med ljusterapi denna höst.

Jag blir nostalgisk av:
Blev lite nostalgisk på Adrians avskedsfest pga samma lokal som klasskivan vid studenten. Eller pratar vi typ specifika ting? I sådana fall Jenka tuggummi och patroner pga sprang alltid och köpte det på rasterna med mina vänner i mellan- och högstadiet. 


Hemma Hos Felicia

oj denna lista var rolig! Jag kommer nog stjäla den senare! :D

Svar: gört!! :)
Emelie Westlander

Emelie

Kan relatera till stressen men försök göra nåt avslappnande och inte jaga upp dig! Kram❤️

Svar: ❤️
Emelie Westlander

Emelie

Kan relatera till stressen men försök göra nåt avslappnande och inte jaga upp dig! Kram❤️