Försökte ta en bild i timmen

Igår var det fredag. Och då tänkte jag att jag skulle ta en bild i timmen så ni fick följa med på min dag. Kan dock inte ha ett larm som ringer i skolan, så glömde av mig ibland. Därav rubriken, hehe. Men här kommer i alla fall ett gäng bilder från fredagen.
07.22 Har precis vaknat. Vi fick lite sovmorgon i skolan. Min rullgardin har rasat ner, därav står den upp mellan fönsterkarmen och sängen.
08.23 Hetsdricker mitt kaffe. Om sju minuter måste jag börja cykla mot skolan.
09.47 Får vi en liten rast. Vi har klimatvecka på skolan, så torsdag och fredag har vi haft föreläsningar och seminarium. Vi gick ut för att få lite frisk luft.
11.20 Lunchrast. Hänger med några klassisar i vårt sällskapsrum och äter min inte så fotovänliga lunchlåda. Så här får ni en mycket vacker bild på mina ben och minikånken istället.
13.04 Är det föreläsning i ABF-huset. Forskare och aktivister pratar om klimathotet.
13.52 Får upp en recession i SVD om musikalen Ebba är med i. Sååå stolt bästavän när det står så fint om henne!!
16.12 Har jag varit och handlat för att laga middag. Någon som kan gissa vad som ska lagas?
17.01 Fräser jag jackfrukt i kryddor med lök.
17.22 När den har fått puttra ihop och gosa till sig så mosar jag den innan den ska in i ugnen.
18.20 Gör en asgod majsröra som ett av tillbehören.
18.57 Är middagen serverad. Gjorde pulled jackfruit och serverade det med majsröran, guacamole, picklad rödlök, het salsa och gräddfil. GOTT VARE!!
Det fyllde vi i majstortilla.
19.30 Har jag tvättat av ansiktet för att göra mig fin för kvällen.
20.22 Hårspray behövs för att håret ska hålla sig på plats förstås.
20.46 På väg för att möta Minna. 
23.06 Hänger vi på chovas. Vi började på paradiso men det är lite dyrt för en studentplånbok. Så då hamna vi här.
01.57 Har vi förflyttat oss till baras imperium. Mer öl konsumerades.
Vakterna försökte typ spela oss ett spratt? När vi kom dit så sa de att de stänger om tio minuter, så vi frågar om de stänger tidigare än vanligt och de säger att vi ställer om klockan nu. Det gick två fulla tjejer på men de sa att vi kunde få hänga där en halvtimme ändå. Sen insåg vi att för det första ställer vi inte om klockan förs slutet på oktober, och för det andra ställer vi bak klockan en timme och inte fram. Smarta brudar asså.
02.47 Förflyttar vi oss till MAX. Jag och Minna delar på pommes och cheddardipp. Mmmm, gott! Så sitter vi där och snackar länge med Adrians kompis Isak som joina oss för att ingen ville hem. Var hemma någon gång strax efter fyra och lyckades för en gång skull sova till halv tolv. Skönt. Hade ni en bra fredag?