En söndag i höstsolen, en sekt och en fråga till er

Igår åt jag lunch på café blå lotus med föräldrarna mina. Tog en veganmacka med pesto, champinjoner och lite annat smarrigt på och en kopp kaffe på det.
Lite senare mötte jag upp denna människa. Vänta ni ser henne ju inte så bra.
Det blåste men höstsolen värmde ändå. Sofia hade sett något om ett meditationsevent som vi gick på men det var väl inte riktigt som vi väntat oss. En kort meditation session och andningsövning och annars kändes det mest som de försökte sälja på oss ett dyrt program för att hitta lycka, lite sektigt typ... haha... Men fick hänga med Sofia i alla fall så det var ju bra!
När jag kom hem lagade jag en galet god middag på rester vi hade hemma. Inte ofta en har så lyxiga rester i kylen. Resterna blev typ godare än taco varianten i fredags. Recept på båda delarna kan ni givetvis förvänta er!
När jag borstat tänderna och skulle slänga mig i sängen möttes jag av denna syn.
Min tjockisplutt <33
Gosigt sovsällskap även om jag får katthår i näsan.
Idag har jag studiedag. Gött! Tänkte att jag skulle städa min garderob som är lite rörig som ni kan se... Plugga ska jag göra också såklart också på min studiedag ;) Men det är väl det som står på agendat för denna måndag. Skönt att få sova ut i alla fall! En fråga till er också! Har ni någon önskerubrik, något ni skulle vilja att jag skrev om här i bloggen? Snälla kom med något förslag nu va ;)