Datorkrasch, fikastunder, drömklänningen och bästa inköpet

Alla datorer på skolan har kraschat, det vill säga att vi inte kan jobba med vårt planerade arbete denna vecka. Så igår mötte jag klassen och våra lärare på moderna muséet istället. Igår var det ju en sådan idyll höstväder dag. Blir ju aldrig speciellt många av dem så gäller att njuta medan det varar ;) Tog en promenad längs vattnet ut till Skeppsholmen.
Denna bild är egentligen från en annan dag. Men på eftermiddagen träffa jag Isabelle på en kaffe. Vi satt bland hundar på uteserveringen, en av dem hoppa upp i hennes knä <3333 och när det blev lite för kallt flytta vi in till en av sofforna. På kvällen var jag på musikquiz med Vera och några av hennes vänner. Det var fett kul även om det gick åt helvete.
Juste storstäda ju i måndags. Även från klädstången hängde jag bort mina somrigaste kläder och hängde istället fram några höstklänningar. Många klänningar går ju alldeles utomordentligt att använda med en tjocktröja och strumpbyxor dock, så lägg inte undan alla färgglada klänningar för säsongen!
Idag har jag varit sjukt trött. Obs inte alls bakis, drack bara två öl igår och drack inget efter nio. Men somna på lektionen idag :)))) Japp... När en glömmer för några sekunder vart en är. Efter plugget träffa jag Eli och drack te på Johan och Nyström.
Såg denna klänningen och blev kär. Men pengar har jag inte som student. Framför allt har jag inte råd att lägga tretusen på en klänning. Får drömma om den istället.
Något jag har konsumerat däremot är en sådan ansiktsmassage grejsimojs. Mycket bra investering och bästa köpet på länge! Så skönt att avsluta kvällen med att ge sig själv lite massage och att starta morgonen med att rulla de kalla kulorna mot morgonpuffigt nyvaket ansikte.
Obloggig bild på kvällens middag. Fyllde cannelloni med ost och spenat och grädda i ugnen i en tomatsås. Gott vare även om det inte blev så estetiskt tilltalande.

Annie

Härligt med en höstig promenad i Stockholm :)