Veckans planer

MÅNDAG: Det är idag det! Mycket av dagen har ju hunnit gå, har varit i plugget. Haft klassmöte där vi prata om allt från saker som att kanske göra en klassresa i vår till att det är svinkallt i lokalen och vi borde ta in värmeelement (och då håller till och med madam frost aka jag med.) Tänkte nog bara chilla resten av denna måndag.  På sin höjd leta content inspiration till bloggen min och köra ett yogapass med Adriene. På riktigt, skriv mer än gärna önskerubriker om saker ni vill att jag skriver om. Alla förslag välkomnas!TISDAG: Inget planerat än så länge, Vera ska hjälpa mig att klippa håret i veckan, kanske blir det imorrn, vi har inte bestämt nån dag än. Vill klämma in ett häng med Emelie också om vi kan få ihop våra tider.

ONSDAG: Då kommer Solina över på en eftermiddagsfika. Har bullar i frysen som jag baka förra veckan som vill bli ätna.TORSDAG: Vi ska få testa på graffitimåleri med klassen! Ska bli så kul! På eftermiddagen ska jag och farsan leta cykel. De vill ta med den jag har nu till landet så behöver en att ha här i stan så jag kan fortsätta cykla till skolan.

FREDAG: Ska gå på Bonniers konsthall med klassen, ska bli kul! Har ju skola varje dag förstås men mer intressant att läsa om ett specifikt studiebesök (om ens det, hehe) än att jag bara skriver att jag ska till skolan. Mormor fyller år så ska även fira henne! LÖRDAG: Jag och Mari har bokat in oss på ett kombinerad yoga och brunch grej på förmiddagen, fan så gött det ska bli! På kvällen ska jag hänga med Solina och Sofia, kanske dricka lite öl eller vin.

SÖNDAG: Söndagen har blivit en helig vilodag för mig på sistone. Bokar nästan aldrig in nåt. Vill kunna ha den fri. Ibland om jag har energi blir det något spontanhäng men vill inte ha några "måsten".