Veckans lista

VECKANS MÅENDE:
Sisådär. Som jag nämnt sjuttioelva gånger har jag struligt med sömnen. Har ju tagit hjälp nu och ska testa att successivt trappa upp melatonin under en period och få börja träffa en psykolog. Men blev som en urladdning efter i onsdags eftersom jag gått och grubblat på det så länge så att de första dagarna kändes det så mycket värre först. Nu har jag dock kommit lite mer till någon slags lättnads känsla och lite mer hoppfullhet liksom.
 

VECKANS SÄMSTA:
Tappa berlocken till mitt fina Jane Kønig halsband :( Någonstans mellan söder och vasastan... Kedjan gick upp och märkte det inte förs långt senare och då var berlocken borta. Extra tråkigt eftersom att jag tidigare i höst tappa mitt fina venus halsband som jag fick i studentpresent av min morbror. Så nu har jag liksom inget favorit halsband att ha på mig.VECKANS BÄSTA: 
Var ÄNTLIGEN och såg Ebba i en värsting till syster på china teatern och om hon BRILJERADE! Satt med ett löjligt stolt smile under hela föreställningen. Alltså gör er själva en tjänst och köp en biljett så ni också får höra min bästis magiska röst och se en prima föreställning!VECKANS FUNDERING: 
Klimat, klimat, klimat. Ne men har så fruktansvärt mycket klimatångest. Helst av allt skulle jag liksom vilja sätta mig på ett plan till Milano just nu. Men går mot alla mina principer och vad jag predikar om hela tin :)))))) Sen blir jag också irriterad på mig själv för att det känns som det är typiskt "duktiga flickan" att känna att en måste ta en massa ansvar när majoriteten sitter där med sin entrecôte med bea på charterflyget. Skämt åsido entrecôte skulle en nog inte få som flygplansmat. Och majoriteten är kanske en överdrift, men förstår ni min poäng?

 

VECKANS GODASTE MÅLTID:
Helt klart kvällens middag! Golva hela familjen med den! Recept här. 
VECKANS LÅT:
Gillar detta cover på you're the one that I want, totalt helt annan känsla i låten.

VECKANS LÄNGTAN:
Höstlov!! Och det är ju äntligen här, fyfan vad gött! Startar den riktiga höstlovsveckan med ett besök hos min naprapat imorrn. Finns få saker som är så satisfying som känslan och ljudet när ryggen knäcker till. Mmmmm.

Anonym

Vad god maten ser ut!

Häftig lokal med glas!

Svar: Det var den! Det är Chinateatern, inget glas, det är digitalaskrämar så en illusion ;)
Emelie Westlander