Tre ögonblick

I måndags slutade vi vid lunch! GÖTT! Då promenerade jag och Alicia i min klass bort till Bastard burgers för lunch. Oj så gott det var! Vi åt veganska cheeseburgare, jag med sötpotatispommes till, Alicia vanliga och så varsin vanilj cola till det. Mums filibabba! Hit kommer jag tillbaks! Värt lunchpris också, betala 109 riksdaler för det kalaset! (ps! ursäkta dåliga kvallén på bilden men var för hungrig för att ta en ordentlig matbild så fick ta en screenshot från stories istället.)
Igår när jag kom hem vart jag frusen så jag gjorde en kopp varm choklad på havremjölk, bästa tipset för att lyfta varm chokladen (förutom att lyxa med typ grädde och marshmallows, duh) är att ha i en liteen nypa flingsalt, trust me. Men det är väl ingen newsflash i och för sig att salt och choklad går ihop.
Min bästa investering på länge är denna väckarklocka. Det är en så kallad "wake-up light" som var trendigt typ 2012, men jag är väl lite cool som skaffar en nu, orka va mainstream liksom ;)
Säger inte att det är en mirakel grej, vaknar inte upp som Snövit liksom. 
Detta är fortfarande 110% jag på morgonen. Meeen, jag slipper vakna upp av ett ryck varje morgon av mobillarmet och får istället ett mer mjukt uppvaknade i ett ljust rum och harmonisk musik som tonas in. Då känns det i alla fall lite lättare att gå upp.