Serietips : The Politician

Payton har en dröm. En dröm om att en dag bli USA's president. Hela hans liv och val han gör cirkulerar därför runt målet att han en dag ska bli det. Han ställer upp i skolvalet och som tittare är det ju lite humoristiskt hur seriöst skolvalet tas. Men det är väl en mycket större grej i Amerika också, Sveriges närmsta motsvarighet är väl typ elevrådet och där var det inte många som ville vara med frivilligt (dvs det var inte svårt för mig att sitta med under mellanstadiet som jag gjorde på motivationen att vi fick gå på lyxrestaurang vi klassrepresentater och elevsyddsombudet.)
Till sin hjälp att sköta sin kampanj har han sina tre vänner som gör allt de kan för att han ska vinna valet. 
Han behöver välja sin vice president och bestämmer sig för Infinity i hopp på att vinna sympatiröster på att hon har cancer, men Infinity är inte lätt att övertala. Och det ställer till mer problem än vad han trott som äventyrar hans dröm.
Payton är hatad av sina bröder och pappa men han och hans mamma har ett starkt band till varandra och deras mor och son relation är speciell.
 
Ne känner att jag har svårt att få ihop tydligt vad serien handlar om men tyckte om den mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Men en förvarning innan ni ser den är att den berör psykisk ohälsa och en av karaktärerna tar sitt liv i första avsnittet och vi får även se ett självmordsförsök. Men bortsätt från det pratas det efter det mest om att må dåligt och inget är visuellt på det sättet. Det är inte heller visuellt i den mån som när Hannah tar livet av sig i 13 reasons why, men alla har olika triggerpunkter och tycker olika saker är olika jobbiga.
 
 
 
 

Bunny Therése

Jag har den på min watchlist, ska absolut se den! :D

Svar: Åh då har du något att se fram emot!!
Emelie Westlander