Mina morgonrutiner i bilder och gifs

Tänkte göra ett litet mysigt inlägg om mina rutiner om mornarna, både på vardagar och helger.
På vardagarna ringer mitt alarm ungefär vid halv sju på morgonen. Brukar snooza en gång på min nya väckarklocka (klick.) Skönt att vakna av att det är ljust i rummet när det fortfarande är bäckmörkt ute.
Sen går jag upp tvättar av ansiktet och smörjer in mig med allt detta i ordningen ansiktsvatten/toner - ansiktsolja (på de torra partierna) - ögonkräm - serum (över hela ansiktet, duttar lite under ögonen bara eftersom jag redan smort med oljan och ögonkrämen där - ansiktskräm. Ibland tar jag en snabbdusch däremellan. 
När ansiktet är morgontrött och puffigt är det så gött att rulla med min lilla ansiktsmasserare, metallkulorna är iskalla.
Dags att välja dagens outfit. Har däremot nästan slutat att sminka mig till vardags. Gör det bara ibland när jag orkar.
Vitamindags. D-vitamin är livsnödvändigt såhär års för oss som bor i detta kalla mörka land. B-12 är nödvändigt för mig som äter lakto-ovo vegetarisk kost (men ändå till mestadels vegansk) så får inte i närheten i mig den mängd B-12 jag behöver på den lilla mängd mjölkprodukter och ägg jag äter.
Frukostdags. Är sällan hungrig så tidigt på morgonen så tvingar mest i mig för att få i mig något. Äter en frukt eller nåt sen på fikarasten i skolan när hungern börjat komma. Kaffet är dock livsnödvändigt om jag ska vara en trevlig filur.
Borsta tänderna så jag inte får besök av karies och baktus. Läste ni också den boken när ni var barn förresten?
Sen packar jag ihop min cykelkorg och cyklar till skolan.
Ny morgon! Fast en ledig sådan. Vaknar generellt av mig själv. Sover sällan speciellt länge dock, it's a curse and a blessing.
Tvättar ansiket i iskallt vatten för att vakna till och smörjer in mig med ansiktsoljan efter.
Frulle dags, kaffedags!
När jag är ledig äter jag typ alltid frukost i sängen framför en serie eller youtubeklipp.
Sen ska tänderna borstas.
Och ansiktet tvättas och smörjas.
Jag väljer kläder för dagen, kände för att glittra lite extra denna dag.
Lite smink smetas på fejset.
Hatar när det händer.
Sen fixar jag håret. Igår blev det min "signaturlook" när luggen börjat bli för lång och jag satte upp håret i en halvtoffs med en scrunchie.
Redo att fånga dagen osv. Har ni några speciella morgonrutiner?