Livet i oktober

Oktober 2013 hade jag börjat gymnasiet. Jag hade en ful blå fondvägg som var täckt i fina affischer på one direction såklart. 
Oktober 2014 bodde jag isär från min bästis Ebba. Hon var på utbytesår i USA. Hon skickade ett kit med amerikanskt godis till mig mitt gull.
Var också på en fest min kompis Hongs klass anordnat. Temat var vitt någonting? Typ nåt med heaven? Kommer inte ihåg, det är fem år sen liksom. Kommer däremot att jag blev kallad för prinsessan Eva, blev rätt full på sliskiga vodka drinkar och somna ståendes på dansgolvet.
2015 skaffa vi dessa två gull. Jumme köpte vi ju i början av året men till hösten vi tyckte att han skulle få en kompis. 
Svårt att tänka sig att Dogge har varit en sån här liten plutt. Nu är han liksom en "liten" klump på nästan tio kilo.
Var på fest med after-ski tema. Vi sminkade gogglebränna. Kvällen sluta med att jag spydde ner någras skor :)))))) Ne ta det lugnt med alkoholen folket! På riktigt alltså...
2016 hade jag nyligen tagit studenten och börjat lära känna dessa godingar. Eller Moa kände jag ju sen innan men Astrid och Solina hade jag precis börjat kompisdejta. 
Var också superblond och hade nyligen börjat mitt första jobb efter studenten. Trivdes inte alls. Vissa människor borde verkligen inte få vara chefer...
Hade en popcorn period och gjorde helst mina specialare, saltkaramelliserade kokospopcorn med rosmarin.
2017 jobbade jag på fabrique och fikade gärna där ändå när jag inte var schemalagd. Sofia bodde i Genève på den tiden men jag försökte grabba tag i henne så fort hon var i Stockholm. 
Jag och min kusin hängde ofta och spela life is strange.
Min syster fyllde 17 och jag gav kanske den bästa presenten någonsin. Skrev om Maggios låt 17år, fick hjälp av några vänner med den instrumentala delen. Brände över den på en CD skiva, köpte en retro flingburk och la i den ner cornflakes och skivan såklart. Blir svårt att toppa den.
2018 jobbade jag fortfarande på fabrique, på kanelbullens dag såldes mååååånga kanelbullar kan jag lova.
Något mindre kul var att jag blev utmattad. I början av sjukskrivningen åkte jag ut en långhelg till landet med mina föräldrar och morbror och gjorde inte så mycket mer än att elda i kaminen, plocka svamp, andas lantluft och bläddra i böcker.
Eller kom på receptet på en hejdundrandes god äppelkaka faktiskt! Den måste jag baka snarast!
(null)
Hade podden med Siri och vi poddade inne i garderoben ibland för bäst ljuddämpning. Nu finns ju inte alla avsnitt att lyssna på längre. När podden är på ovis paus kan vi inte riktigt prioritera att betala för soundcloud. Förhoppningsvis kommer podden tillbaka någon gång framöver!
 
Nu återstår det att se vad oktober 2019 kommer att bjuda på!
 

Hanna Karlsson

Vad roligt med en flashback från oktober från de senaste åren. Ditt inlägg påminner mig om min allra första fylla som sextonåring då jag råkade spy ner en annan persons säng....

Svar: Kul att det uppskattades😄 haha ajdå.. den personen måste fått sig en trevlig överraskning vid läggdags😅
Emelie Westlander