Konstutställning, drömtydning och yogaevent

I fredags var vi på Bonniers konsthall med klassen och såg utställningen kosmologiska pilar.
Fastna typ inte riktigt för den? Gillade denna ljusinstallation och två av filminstallationerna. Men det är väl alltid kul att försöka samla inspiration från olika konstnärer.
Tyckte dessa blåa örhängen var grymt fina!! Men lite dyra för en studentplånbok tyvärr.
Efter skolan kom Isa hem till mig. Det var ju kanelbullens dag så värmde på några äpple och kanelbullar som fanns kvar i frysen. Sörplandes på varsin kopp te för att värma upp oss prata vi ikapp om vad som hänt sen sist och försökte tyda min dröm. Drömmar är märkliga alltså...
På kvällen fira vi mormor som fyllde 89. Världens bästa och coolaste mormor.
Jag gjorde efterrätt. Den blev brutalgod. Plättlätt att göra dessutom (ingen glassmaskin behövs för denna glass.) Någon som vill ha recept? ;) 
Igår morse mötte jag upp Mari för att få en härlig start på dagen! Puka hade veckan innan lagt upp att de skulle ha yoga event på Kasai, VI GÅR, sa jag till Mari, JA, sa hon. Alltså fifan så gött det var! Yoga i en timme och sen stor vegansk asiatisk brunchbuffé. De där sushibitarna med typ rispuffar(?) ovanpå är nog den godaste sushin jag ätit. Safe to say att detta inte var enda omgången mat jag tog. Mest värda 250 svenska riksdaler jag någonsin spenderat. Har dock inga andra bilder från dagen men kommer en liten filmsnutt i veckan där ni får följa med på min lördag i videoformat.