Högsta önskan, styrkor, svagheter och något som gör mig arg

Vad har du på dig? 
Just nu har jag bara på mig en collagetröja, sitter fortfarande i sängen med huvudvärk av sömnbrist... Eller ja, trosor har jag ju på mig också såklart!

Vad är din högsta önskan just nu i detta tillfälle? 
Att min sömn ska fungera och att jag kunde få slippa höstdeppen. Vad är din största skräck som inte innefattar död? 
Att bli lämnad. 

Vilken film såg du senast? 
Long shot, ingen överdrivet bra film men sådär lagom när en vill se något som är lätt att hänga med i och får en att skratta lite.  

Vad åt du till frukost? 
En surdegsmacka med pocherat ägg, två satsumas och en kopp kaffe.  Nämn ett personlighetsdrag som styr dig mycket.
Den här klassiska duktiga flickan grejen... Att liksom vara till lags och inte en belastning. Till slut blir det ju vad folk förväntar sig av dig också. 

Hur ser det ut utanför ditt fönster just nu? 
Persiennerna är faktiskt fortfarande neddragna men ser ut som solen lyser utanför för första gången på hela denna vecka. Vad gör du om 10 år? 
Jobbar som grafisk formgivare/AD hoppas jag. 

Nämn en styrka du besitter.
Skulle väl säga att jag är bra på att stötta och peppa mina nära och kära. Finns inget som är viktigare för mig än mina relationer och för mig är det viktigt att vårda dem och visa omtanke och det tycker jag ändå att jag är väldigt bra på att göra. Om jag ska ta något som är mer ME ME, så tycker jag att jag är duktig på mycket kreativt, är en kreativ själv. Oavsett om det kommer till matlagning eller grafisk design som jag pluggar nu.

Nämn en svaghet som du har.
Om vi pratar svaghet som allmänhet är väl människor min största svaghet. Andra personer kan göra en sårbar och ibland kanske jag låtit mig bli för sårbar. Pratar vi egenskaper så är jag ju rätt duktig på att sväva iväg i min egna lilla värld helt omedveten om vad som händer runt omkring mig. Handlar inte alls om att jag tycker att det som händer just där och då är ointressant men så fort jag liksom börjar tänka någon annan tanke än något jag sitter och pratar om med en vän eller får berättat för mig är det typ kört, hehe... En svaghet är väl kanske också att jag är dålig att lyfta mina styrkor/positiva egenskaper som Isa påminde mig om i torsdags. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
Alltså typ allt estetiskt. Musik, bild, HKK, slöjd. 

Hur många gånger har du flyttat? 
Bara en. Växte upp i Gamla Stan och flyttade till Södermalm när jag var tio år. Känns typ konstigt att jag bott här längre nu än vad jag gjorde i Gamla Stan. Hur mycket jag än stormtrivs på mitt älskade Södermalm kan jag verkligen sakna lägenheten i Gamla Stan. 

Skulle du kunna tänka dig att flytta utomlands? 
Hmm... Alltså i och med höstdeppen kanske jag skulle behöva bo någon annan stans denna årstid. Men nej. Jag har aldrig haft en längtan att flytta utanför Sverige. Vad gör dig förbannad?
Ojojoj denna lista kan göras så enormt lång men känner inte för att ranta så nämner kort och koncist: förtryck mot folkgrupper (oavsett om vi snackar kön, etnicitet etcetc), klimatförnekare, folk som inte tar psykisk ohälsa på alvar. Borde verkligen vara lika accepterat att sjukanmäla sig för att en mår piss psykiskt som fysiskt!