Ett osammanhängande blogginlägg

(null)
Nemen hörrni, denna vecka har jag varit orimligt trött, sömnbristen har liksom slagit till  ordentligt nu. Så all energi har liksom få gå till skolan. Varit hos VC, fått remiss till psykolog och sömnhormon utskrivet. Får hoppas att det hjälper.
(null)
Försöker göra små saker för att ta hand om mig som att lägga en ansiktsmask exempelvis.
(null)
Har kompledigt idag då vi hade vernissage på skolan igår så nu har höstlovet börjat. GÖTT!! Varit och träffat en familj jag ska vara barnvakt till nu på förmiddagen, så tog en promenad till andra sidan stan. Blivit lite "besatt" av att röra på mig mer sen jag börja cykla till skolan varje dag. Plus vägrar att slösa SL reskassa när det är gångavstånd eftersom jag vägrar att betala överprisat månadskort tills snön når  Stockholm och jag inte "kan" cykla längre. Liv i min klass prata även om att hon var sugen att börja kickboxning så funderar på att joina på den. Tydligen superträning för att bygga upp muskler och bra för självförsvar tänker jag eftersom allt för många i manssläktet är idioter för att säga det snällt. (null)
Nu promenerar jag tillbaka mot söder påväg till Patric för att göra mig höstfin. Bilden är från ett annat tillfälle jag var där dock.