En krisig Emelie en göttig fredag

Nemen hallå där! Vad butter jag ser ut då. Sitter förövrigt typ i nittio grader här för orka inte hålla på med stativet så ställde kameran på hyllan där jag har min LP-spelare. Inte därför jag är butter dock.
Är snarare arg och frustrerad och har lite kris. Skärpan blev ju helt tokig här men känner att den lyckades fånga mitt mood rätt bra så bjuder på denna skönhet. Nemen såhär, detta är väl absolut ett lyx problem, ett i-lands problem. Jag köpte ju en ny macbook förra året när min gamla gav upp. Men köpte en med alldeles för lite minne, för ja det är en djungel, jag var förvirrad och trodde det skulle räcka. Men njet. Har typ inget utrymme på datorn nu vilket gör att jag inte kan installera de adobe programmen vi jobbar med nu i skolan vilket gör att jag inte kan plugga hemifrån. Det kommer inte funka länge till, behöver kunna göra det. Men att byte hd-disk kostar TRETTONTUSEN, MINST, det är vad jag betala för datorn från första början. Pappa tycker då det är mer värt då att växla in min nuvarande så jag får en liten summa (4000 från apple, lol) och så har en väl typ 1000kr i studentrabatt. Men ska jag köpa en mac med minne som ska räcka kommer det gå på över tjugotusen. Jag har liksom inte dem pengarna. Så just nu känner jag mig gråtfärdig. För måste ju ändå lösa det på något vis så jag kan plugga hemifrån liksom. Provocerar säkert någon nu. Vet att det finns problem som är tusen gånger värre. Fan krig i världen osv. Men ja behövde ändå skriva av min frustration på mitt i-landsproblem. 
Okej slut på klagandet. Har faktiskt haft en väldigt bra fredag so far. Studiedag, men är klar med det som liksom är "akut" att göra så tog sovmorgon och hade en stressfri morgon här hemma. Mötte senare upp Ebba för en lunch, som hon bjöd mig på <33 Hon är ju en rik kändis nu vettni. Sen spatsera vi runt på stan. Hade lite småsaker jag behövde köpa, inget sådär super intressant mer "behövligheter". Dofta på massa parfymer för Ebba är på jakt efter en ny, jag fick huvudvärk av alla dofter. Köpte två flarror rödvin till tjejmiddagen imorrn så slipper jag tänka på det då. Ikväll ska Brita ha födelsedagsfest. Sååå bortsätt från datorkrisen så blir detta en riktigt göttig fredag hörrni. Hur mår ni? Berätta något kul! Eller säg att ni mår skit om ni vill, det får en både göra och säga, inte kan en vara glad hela tin, människor måste bli bättre på det, att prata om hur en faktiskt mår!
Jessica

Aj, jobbigt, kan man inte köpa en extern hårddisk? Önskar dej en magisk helg

Svar: Riktigt segt!! Har en extern hårddisk där alla bilder och filer ligger men tyvärr kan jag ju inte lagra programmen på den😞 hoppas din helg vart magisk den med!
Emelie Westlander

Matilda

Tycker supermycket om din blogg! Vi var på kompisdejt för 100 år sedan. Vore kul att ses nån dag? Maila om du känner dig sugen :)
lisa.matilda(a)hotmail.com

Svar: Åh men tack!! Åh ja men va kul<3 you’ve got mail!
Emelie Westlander