Vad jag hade på mig höstlovsveckan

Ja detta höstlov flög ju förbi. Har varit skönt att vara ledig och känns ju alltid segt att komma tillbaka i vardagen efter att ha varit ledig, men brukar ju bli bra ändå när den väl är igång. Anyhow, tänkte visa er vad jag hade på mig denna höstlovsvecka. Har blivit så dålig på att fota med min kamera på sistone, ska försöka bättra mig! Är väl lätt och bekvämt med mobilen bara.
I måndags hade jag på mig ett par plisserade byxor från Monki och second hand fyndad topp.
På tisdagen hade jag på mig ett matchande mjukisset. Kommer från monki.
Träffade några vänner på kvällen och bytte om till glitterbyxor från monki och vit tisha från åhlens. Inser ju dock nu att det inte riktigt syns på denna bild att de glittrar...
Onsdag, samma glitter byxor som återigen inte syns på bild och vit stickad tröja. Båda delarna från Monki. Tvinga katten att vara med på bild också. Han var inte lika nöjd.
På torsdag hade jag på mig min gosiga gråa mjukisklänning. Köpt i någon butik i Köpenhamn för flera år sen. Ursäkta röran runt mig men flyttade runt massa grejer när jag tog en ny header bild till bloggen. Ska försöka fixa med det i veckan om jag hinner.
På fredagen strosa jag runt i pyjamas fram tills kvällen. Vill ni se vilken får ni klicka här för tog ingen bild. På kvällen skulle jag på halloween party. Ser ni vem jag var utklädd till? Ledtråd: Det är inte Dr mugg eller en toalett, eller ja jag hade en toalett på mig men det var inte det jag var utklädd till.
Lördag. Hade på mig en body, blåa sammetsbyxor från monki och goskofta köpt på myrorna. Om ni undrar varför strumporna är så skitiga så var det för att jag promenera runt i skogen i Hellas- och Nacka området på eftermiddagen med föräldrarna i inte så vattentäta sneakers. Dags att införskaffa några varma boots kanske?
Idag har jag på mig mjukissetet igen. Vill aldrig ha på mig något annat.
 
Amanda

Du är ju Moaning Myrtle såklart! :D

Svar: Helt rätt! :D
Emelie Westlander