Tre saker som gjort mig glad denna vecka

Årets festinbjudan har kommit! Förra året hade Ebbas kollektiv en nyårsfest med hatt-tema, i år blir det ballongtema. Räknar ner dagarna till årets fest.
En annan sak som gjorde mig orimligt glad, Laura la på skoj upp på sin story att folk skulle swisha henne för att hon skulle kunna köpa drömmarnas veganska chokladask för 549kr. Det började med att vänner swisha en eller några kronor var och helt plötsligt började flera randoms skicka och helt plötsligt hade Laura pengarna till sin chokladask. Satt och skratta så mycket åt allt detta under tiden det höll på. 
Och igår var jag nervös och stressad när det var dags för att försöka köpa konsertbiljetter. Finns det något som stressar en så mycket som när en ska köpa konsertbiljetter där trycket är högt? I think not. Hjälpte inte när Isa (alltså "konsertkompis" Isa och inte den Isa som dyker upp rätt ofta här i bloggen) som kunde köpa på förköp med amex sa att biljetterna i måndags tog slut på en halv minut :)) Meeen, vi lyckades få golden circle biljetter (plus early entry)!! De bästa biljetterna på hela konserten. Var de dyra? Ja som in i helvete! Två tusenlappar rök från sparkontot. Var det vart det? Ja för fan! Gud var så stressad och skakig när biljetterna låg reserverade och alla uppgifter skulle fyllas i att jag knappt kunde skriva dem, hahah. Om 161 dagar får vi se honom inte globen. Tänk, då är det vår, ljust och varmare och inte någon deppig novembermånad längre. Mycket att se fram emot med det alltså.
Dessa godingar lärde vi ju känna på Harrys konsert 2018 när vi köa. Då köade vi hela dagen i minusgrader. Isa är den blonda för den nyfikna. Fy vad kallt det var. Läs mer om den dagen här om ni vill!