Pms, långa köer och lasagne

Hej från Emelie och jordnötssmöret. Var svinhungrig när jag kom hem nyligen och otålig med att vänta med att äta tills lasagnen jag laga tidigare i veckan ska värmas på i ugnen så skrapa ur det sista lilla ur den heliga burken. Fick stå i kö i en timme typ på elgiganten för att reklamera en grej och så fanns den såklart inte i lager någonstans så jag får vänta på den på posten. Blev orimligt trött av det. Redan trött Emelie i stissig miljö är inte en bra kombo. Min pms har varit orimlig idag också. Börja gråta imorse när jag såg detta, alltså verkligen bölja. Också känt att jag gått runt och irriterat mig på folk utan anledning. Hoppas jag inte visat det utåt i alla fall.
Mitt hår mår också skit nu. Tror det var tresemme micellar schampo som mitt hår totalt protestera mot. Det blev snustorrt och frissigt. Så jag unnade mig dyr skit och hoppas att kunna rädda upp håret lite. Jag som ville vara ekonomisk och har försökt avvänja mitt hår vid dyra schampon och balsam. Jaja i-landsproblem på högsta nivå. Juste! Datorn är här förresten! Halleluja! Så nu kommer uppdateringen förbättras igen. Bra va! Ne men nu tror jag faktiskt min mat är klar, så slutar här. Ha det gött!
Okej inte jättevacker matbild. Men här är alltså drömmen jag laga i måndags som jag ska äta nu igen, rester är underskattat.