Livet i november

I oktober så körde jag ju på en liten throwback vad som hänt under oktober genom åren så nu tänkte jag göra desamma med december månad. Eller ja alltså de år jag haft denna blogg.
Vi börjar 2013, då gick vi som ett studiebesök på Hellenius hörna med klassen, kommer ihåg att han ville filma sin ingång/entré två gånger för han blev inte nöjd med den första. Och ett kul segment i hans intervju med Pia Sundhage försvann för att ljudet inte tagits upp. Haha, alltid kul att se hur det går till behind the scenes.
Åt också jordnötssmör typ hela tiden. Can't blame me, det är ju fruktansvärt gott!
One Direction affischerna åkte ner och några kompisbilder, en drömfångare och ljusslinga fick åka upp. Vill jag minnas detta rätt tog jag egentligen ner dem vid just detta tillfälle för killen jag gilla då skulle komma hem till mig och ville inte att han skulle tycka jag var töntig med mina One Direction posters, HAHAHA.
Vi går vidare till 2014. Åkte på en weekend till Köpenhamn med familjen, det är ju så smidigt att ta sig dit med tåg från Stockholm liksom.
Minns att vi bodde på ett svinmysigt hotell, min klänning matcha en av hissarna. När jag såg denna bild ångrar jag lite att jag sålde denna klänning.
Men bada typ varje dag vi var där i badkaret på vårt rum eftersom vi inte hade badkar hemma längre. Fan vad jag saknar att ha badkar!!
Väldigt ful fikabild som jag inte riktigt förstår att jag la upp men men, poängen var att jag och mitt kompisgäng var stammisar på café macchiato. Åh det var så mysigt där! Vi gick dit var och varannan dag. De hade bra fika priser för oss studenter. De bytte namn senare och nu har de stängt ner, synd. Men verkar som de planerar att öppna i ny lokal, men känns ju inte riktigt som samma sak dock...
Kommer ihåg att jag tyckte jag var ascool som lyckades ta denna ljusgraffitti bilden till fotouppgiften.
Jag och Moa hade relativt nyligen börjat lära känna varan och hade en mysig middag hemma hos henne!
Sen blev det 2015 och vi hade rätt nyligen fått denna fis som på den tiden fick plats innanför min tjocktröja <333 Då låg han där och spann samtidigt som jag plugga.
Alla kompisar ville komma och gosa också. Gud blir grinig. Svårt att föreställa sig att han var såhär liten nu när han är en liten gose tjockis på dryga tio kilo.
Ebba och jag hade spakväll i källaren i hennes farsas hus.
Och jag var blond.
Hade lockat håret för någon halloween fest tror jag och lyckades då även bränna mig på halsen... Alla andra trodde dock det var ett sugmärke, lol.
Den 8e november blev Trump vald till president och moder jord protesterade bokstavligen med snökaos.
Gick på en av Sandras boksigneringar, hon var lika härlig i verkligheten som hon verkar i sin blogg.
Bjöd denna goding på en scones fika hemma hos mig.
Och jag och Solina hade en podd och var satsiga och hade ett "poddmöte" där vi satte oss och spåna teman och skrev ner vad vi ville ta upp.
2017 så tapetserade vi (eller ja okej pappa) upp en fondvägg i vardagsrummet. Älskar Morristapeten, så himla fin!!
Gick och såg sufflören på Dramaten med mormor, kusinerna och syster.
Jobbade på fabrique, det var rätt mysigt i november rusket.
Extra lyxigt också att ta hem saffransbulle och värma på den och en mugg med glögg när jag kom hem från jobbet.
Förra året, alltså 2018, podda jag med Siri, här hade vi en frukost podd. Gröten ser ju riktigt äcklig ut men det var den inte!
Lugnade nerverna med Cava efter att ha spelat ett skräck escape room. Jag och Laura la oss bokstavligt talat på golvet och skrek, hahahah.
Upptäckte en ny dubbelgångare.
Testade brekeriets saffrans folkis. God var den! Har ju alltid missat Lusse Lelle och den säljs inte på "mitt" systembolag så beställde faktiskt några stycken vid släppet i veckan.
Åt på Minh mat med mamma och syster, mmm det är så sjukt god mat där! Varför har jag inte gått tillbaka än??
Sofia kom och gosa med katterna och ville bli spådd med tarot kort.
Och så hade Ebba födelsedagsfest där alla fick karaktärer. Vi fick representera the Kardashians.

CITTY COSTAS / CAMILLA CHRISTINE LUNDGREN

Hej! Kolla gärna min nya blogg på http://camillachristinelundgren.wordpress.com. Välkommen! Kram ❤