På sistone

Flora gjorde en rolig lista. Så tänkte vara en härmapa. Ändra nån enstaka fråga bara för att jag skulle kunna ha nått att svara höhö.

Min senaste skärmdump i telefonen:

 Denna charmiga som jag la upp igår också förövrigt. Screnna Maris instagramstory från fikat.
 

Min senaste lyssnade podcast:

 

 

 

  

Mitt senaste skickade sms:


Ebba vet hur mycket jag saknar att ha badkar och skicka detta. Friendship goals.

 

Min senaste postade bild på Instagram:
Lite dålig på uppdateringsfronten på instagram. La upp denna förra veckan.  

Senaste boken jag läste:
Började läsa Karisma - samhället en roman. Men har haft en dålig läsperiod så kändes som jag läste utan att läsa. Att jag liksom var någon annan stans? Kanske ett tecken på att det inte var min bok heller. Lämnade tillbaka den och började lyssna på Sandras senaste bok i ljudboksformat i stället. Så senaste boken jag läste ut måste väl typ varit hålla andan av Flora.

 

Mitt senaste inkommande instagram DM:

 

 Harry kommer ju till Stockholm 2020!!!!!!

 

 

Min senaste taggade bild på instagram:

 

 Var ett tag sen någon fick för sig att tagga mig i en bild. Det här är typ från första veckan i skolan när jag träffa några av mina tjejer på picknick i Vasaparken.

 

 

Min senaste att följa på Instagram:

Emma. Min nya Falkenbergskompis. Vi träffades på en Halloweenfest för två veckor sen och jag tyckte hon verka asskön. Så stalka upp hennes instagram och fråga om hon ville bli kompisar.

 

Senaste sparade instagraminlägg:
So much cutness i en film.

 

Mitt senaste skickade mail:

VILL VETA!!

  

Senaste tagna mobilbild:

 

Min senaste tv-serieobsession:
Hmm... För ovanlighetensskull har jag ingen. Vår tid är nu är ju mysig men gillar inte nya säsongen så mycket. Lite stolpig dialog. Gillar inte fokuset på de yngre karaktärerna. Och allt är så himla förutsägbart. Plus löjligt att de inte kunde slänga på lite riktig åldersmake. Att Nina ska se äldre ut en Kristina, nemen lägg av. Men mysig serie är det ju men det var inte ett svar på frågan. Skit samma.
 

Det senaste jag åt:
Hittade tomatrisotto i frysen jag laga för flera veckor sen och glömt bort som fick bli dagens lunchlåda till skolan. En gång när jag åt en lyxigare tomatrisotto. 

 

 

Mitt senaste dyra köp:
Oj kommer inte på? Men snart en ny dator... Gör ont i plånboken, tur att jag får låna pengar av min snälla mor. Får se det som en inverstering.

 

Min senaste sedda film på bio:
Det måste väl typ vara once upon a time in hollywood?? Går så sällan på bio, dyrt. Och det var en ovärd film att lägga pengar på.

 

Min senaste lyssnade låt på spotify: